|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 0:19:06   
Simonika
Pozdravljeni,

moj sincek ima pri 9-ih mesecih 2 zobka. Seveda vem, da bi ju morala cistiti.Kako naj mu jih ocistim, ko pa noce ust odpret (ima slabe izkusnje zaradi kreme proti glivicam) in zvecer vedno zaspi z mojo josko (torej sladki mlekec ostane v ustih in na zobkih)?
A mogoce veste tudi kako je s (fluorovimi ) dodatki za lepse, bolj zdrave zobe? A jim kaj dodajate oz. kdaj zaceti s tem (ce sploh)? Kdaj prvic k zobozdravniku in kako?

Drage mamice/ocki/babice... hvala vam za ideje in nasvete,
Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 8:05:49   
gaja
Hvala enako, naš tudi noče ust odpret. Bi pa on moje zobke umival s svojo ščetko.

Simonika, mislim da vem kdo si, najina draga fanta se že nekaj časa menita za obisk, pa jima nikakor ne uspe.
Da ti namignem...ko si bila noseča sta prišla pogledat najinega fantka, ki sva ga poimenovala tako kot sta vidva hotela svojega! Domžale... Mogoče bi šlo nama bolje?

Mi imamo florove tabletke ampak je tako nerodno jih dajat, ker naj bi ga zlizal, pa je še premajhen, Tako ga zdrobim pa mu vse nekako na ustnicah ostane. Eni pravijo, da ga zalijejo z vodo, samo jaz mislim da tu ni poante, saj tabletka ne ostane na zobkih, ampak gre v želodče. Ne vem no. MI prakticiramo da se počasi raztopijo tisti majhni koščki.

LP,

:):):)

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 9:21:31   
kimi
Oh kaj še vse mene čaka...:)-

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 9:28:40   
Anonimen
Ne vem, o tem floru so bile pred časom hude polemike. Pred tem so jih predpisovali že nosečnicam, sploh pa majhnim otrokom. Tudi v vrtcih so jih dajali otrokom. Po tistem jih pa nihče več ne omenja. Po mojem ne vejo, če morda res niso škodljive, oziroma preveč flora preprečuje obsorbcijo kalcija ali nekaj podobnega. Zato jaz prakticiram samo tisto, kar mi reče pediatrinja. O kakšnih florovih tabletkah zaenkrat še ni bilo ne duha ne sluha. Za zobozdravnika pa je rekla, da dobijo vabilo v posvetovalnici pri treh letih.
Kar pa se tistih dveh zobk tiče, pa jih moraš tako ali tako čistiti z gazo, ki si jo natakneš na prst. Seveda če dovoli. Brez veze, da sedaj začneš otroku "čistiti zobe", če noče. Lahko bo res dobil odpor do tega.

(odgovor članu Simonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 9:36:00   
malika
Mi smo našemu kupili tako mini ščetkico in sem mu jo na začetku dala, da se je igral z njo in ko jo je imel v ustih, sem jo samo malo potegnila naprej in nazaj(da ga je malo požgečkalo) in mu je to še vedno zabavno, vmes pa seveda zobke očistimo.

Poskusita:)

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 9:51:43   
JASNA D
JA pri nas je ta igrica kar nekaj časa veljača, zdaj pa mu ni več do nje in so borbe.... Spet bo treba dati domišljiji prosto pot in si izmisliti neko novo finto.... Prav lepo nas zaposlijo tile naši sončki!

Jasna

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 10:29:56   
Sonka
Ko smo mi dobili prva dva zobka pri petih mesecih sem šla v trgovino po prstno zobno ščetko in sedaj vsak večer greva z dojenčico v kopalnico in si jih ščetkava oz. obenem masirava dlesni. Stari pa smo že :bravo::bravo::bravo: sedem mesecev in imamo štiri zobke:).

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 11:49:15   
Dadi
Sonka, kje se pa dobi to prstno ščetko?:) Hvala.

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 12:30:26   
Simonika

Ja, ce samo pomislim, kako je privlacen nasmeh, ko se pokazeta dve vrsti lepih, zdravih zob... Tako, da se bom res potrudila, da se bo moj sin, ki se sedaj tako rad smejcka, smejal, brez roke pred usti, tudi, ko bo velik fant.
Hvala!

Gaja!
Bravo, seveda sem taprava:bravo:! Poglej v privat posto! Se ze veselim!

Simona

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 16:51:05   
mehurčica
Ojoj, mi imamo isti problem.:( Še z gazo in prstom mu komaj v usteca pridem. Kaj šele z zobno ščetko. Mu jo pa dam, da sam probava, medtem ko mene gleda, kako si jih umivam.:)

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Čiščenje zobkov
15.10.2004 21:42:21   
Sonka
Dadi!
Prstno zobno ščetko sem kupila v Baby Centru (znamka bebe confort). To je silikonska zobna ščetka primerna od 3 mesecev naprej, ker je namenjena tudi masaži dlesni.
Prijetno ščetkanje:miska:!

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Čiščenje zobkov
16.10.2004 1:33:12   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo::bravo: za 4 zobke, pri nas je pa danes prvi ven pogledal!!!!

(odgovor članu Simonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?