ronja
|
hehe, tjazi, jaz ob tej uri nikoli še ne spim, grem spat okoli 2-3h, pa al pa ne . Sicer maš prav, da se ti v mal ritem podere (sej ni čudno, ko se spraviš spat, te pa začne en brcat, pejdi mami, kej delat, men je dolgčas, če se nič ne dogaja ) Pa zadnje čase sem tak bizi, da mi ne znese it spat do zjutraj... Zanimiva nosečnost, ni kaj;) Zdaj sem pa čakala, da se zbudi še fant, je mal zadremal po kosilu , ker sva včeri pozno delala, pa ga nisem hotla budit z lučko v uni sobi Saj na splošno ga to ne zbudi, ampak kadar je tako na pol, da bi itak rad vstal, pa ga. a tako, tjazi, zato ti hodiš sem gor? Dobro da vem, hehe, nikoli ne veš, čez 7 let vse prav pride tejkoo, hehe, je že res, da so lepe ženske veliko bolj zanimive od črne kronike, moram priznat, da bi se tudi sama odločila za to varianto, če bi mi kdo dal za zbirat kako potem ne bi razumela fanta, hehe, pri vas je to še bolj, hkm, hormonsko podkrepljeno njuškalo, ko si gledala tisti striptiz - a obstaja kaka stran, kjer bi pisalo, kako se ga naučiš? Nisem se sicer še kaj poglabljala v to, bi bilo pa čisto koristno tudi kaj takega znat - for personal use only . Pa se mi zdi, da se vse naučijo tako, da se uvedejo od striptizet, ta način je pa zame malo manj izvedljiv, glede na to, da ne mislim tam kariere delat...
|