|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izvid iz razvojne ambulante
23.4.2007 15:26:16   
kalaxy
Živjo,

mene pa zanima, ali je pogoj za podaljšanje porodniške imeti na izvidu iz razvojne ambulante napisano, da predlagajo podaljšanje porodniške?
Na našem izvidu nam tega pediatrinja ni napisala, čeprav je rekla, da lahko oddamo papirje.
Hvala za vašo pomoč.

kalaxy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izvid iz razvojne ambulante
23.4.2007 15:27:24   
Mina1
Izvidi in mnenja so seveda dobordošli, se pravi, vsa zdravniška dokumentacija.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 16:02:43   
Barči78
Meni je zdravnica na nfth dr. Veličkovič napisala, da predlaga podaljšanje por. dopusta. Baje, da veliko dajo na mnenje fizioterapevta, ker komisiji se itak bolj malo sanja, kaj piše na samem izvidu.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 16:10:09   
kalaxy
Pr nas je napisala, da pridemo na kontrolo čez 3 mesece, da obiskujemo fizioterapijo in da bomo delale vaje še naprej.

Na fizioterapiji pa mi je rekla,da ona ne daja mnenja razen če jo posebej za to prosijo iz razvojne ambulante.

Zdej pa ne vem, če imamo možnost za podaljšanje al ne.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 21:03:21   
bubica9
Ne, ni potrebe, da v razvojni napiše, da predlaga podaljšanje. Meni ni nič napisala, pa so mi podaljšali, tako da ne skrbet.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 23:02:32   
simanej
A ti mogoče tudi podaljšajo, če ne hodiš na fizioterapijo in imaš samo izvide iz razvojne ambulante, saj midva morava delati vaje doma.

(odgovor članu bubica9)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 16:00:22   
Mehičanka
Nam je napisala, da hodimo na Nft in da predlaga, da hodimo še naprej. Poleg tega je na koncu napisala še, da predlaga podaljšanje. Poleg tega izvida sem priložila še odpustnici iz porodnišnice, kopije iz materinske knjižice in izvide mojih pregledov v porodnišnici po porodu - vse samo zato, ker se je zdravnica iz RA v izvidu na vse to sklicevala. Zaenkrat še čakam na podaljšanje, ampak kakor sem slišala, jih v Lj zelo malo odobrijo oz. mora biti res nekaj hudo narobe, za druge občine pa menda ni tako hudo.

Sorodnica, ki sicer živi v LJ., prijavljena pa je v Kp, je dobila podaljšanje. Rekli so ji, da je imela veliko srečo, ker je prijavljena v Kp, čeprav je na izvidu iz razvojne pisalo, da njena punčka zaostaja v razvoju.

(odgovor članu simanej)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?