Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Klemen + Tina = Klementina 28.4.2007 19:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz poznam eno Klementino, za katero niti slučajno nihče ne pomisli, da je lahko kakšna povezava s Tino.
|
|
|
|
RE: Klemen + Tina = Klementina 28.4.2007 19:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Jaz poznam eno Klementino, za katero niti slučajno nihče ne pomisli, da je lahko kakšna povezava s Tino. Tudi jaz; in je bila vedno Klementina, nič drugega. Fora mi je pa ok, Klemen + Tina .
|
|
|
|
RE: Klemen + Tina = Klementina 28.4.2007 19:25:48
|
|
|
|
viv_
|
Meni je tudi to OK. Koliko ljudi sploh ve, kako je ime staršem??? Jaz sem tudi Živa, moja tamala je pa Mirna... In? Razen, da je ena bančna uslužbenka skoraj umrla od smeha, ni bilo hujših reakcij ali zgražanj ... Kar se pa tiče krajšanj - kakor se navadiš. Imam prijatelja, ki je Nikolaj, pa ga vsi kličejo samo Nikolaj, nihče Nik ali kaj podobnega. Prijateljica ima hči Ano Meto, pa jo tudi vedno vsi kličejo z obema imenoma. Če pač poveš, da je Klementina, potem je klementina.
|
|
RE: Klemen + Tina = Klementina 1.5.2007 20:58:42
|
|
|
|
lex
|
No jaz imam pa Aleksa in sta ga kolega klicala Aleksander (takšno ime ima tudi njegov deda) in si nista dala dopovedati, da je samo Aleks dokler jima nisem pokazala njegove osebne. Aja pa še ta prijatelj je Aleksander in ga večina folka kliče Aleks. Ima pa sestrična punčko Ana Katarina in jo večina vsi že kličejo samo Ana, meni pa bolj sede z obema imenoma (mi je tudi na začetku rekla, da jo bodo klicali z obema potem pa naj se sama odloči, ampak so hitro popustili), jaz je v glavnem ne morem drugač poklicat. Aja pa še njen brat ima punčko Karino in pol mi itak že vse podobno deluje tako, da,.... Mi je pa tale fora z vajinim imenom super ideja in tudi ime kot tako mi je všeč (no meni je všeč Tina in potem sem iskala še kakšno in mi je bila tudi Tinkara všeč, pa je moj sinek raje izbral Alina za svojo sestrico, kaj čmo).
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?