|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvavenje po IVF
23.4.2007 7:49:42   
PAMELA
Drage "dohterce" rabim pomoč. Amorda katera ve, kaj se z mano dogaja?
Naj na kratko opišem:
Bila sem v dolgem postopku IVF. Pikeala sem se z Dipherline, 8.4. sem dobila rdečo, 9.4 pa sem začela z gonalom. 13.4 na UZ niso videli foliklov, zato so se odločili za dodatno stimulacijo Menopur 300. Ker pa do 16.04. ponovno nisem odreagirala, smo celoten postopek prekinili.
V soboto ponoči sva s mojim user posted image (nič kaj nenavadnega - normalen sex pač) - v nedeljo pa se mi začne delat najprej rjav izcedek, ki pa se je spremenil v svežo kri. No danes sem pa že mogla uporabit tampon - se pravi, to po moje ni več izcedek (tega lovim z vložki).
Torej: KAJ ZA HUDIČA JE ZDAJ TO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Nimam pa nobenih problemov, bolečin ali špikanja.
O groza, a res tega cirkusa ne bo konec user posted image .
Drugače pa drage moje, prav za vsako od vas stiskam pestke, vas berem in si želim, da vam uspeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 23.4.2007 9:18:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvavenje po IVF
23.4.2007 7:59:06   
Anonimen
Pamela, po postopkih se našim M malo zmeša. Že zaradi dodatnih hormonov in zaradi vsega stresa in živčnosti, ki smo jih doživeli. Tvoja zgodba je en sam stres, pravtako tvoje doze in menjava zdravil. Vsaj tako bi si jaz razlagala. Dokler ni bolečin, je baje vse normalno.
Prejšnji teden sem bila pri svojem G in me je vprašal kake cikluse imam po neuspešnem postopku. Rečem mu da čist normalne, tako kot pred postopkom, pa ni mogel verjet. Je reku, da je to zelo redko, da so ponavadi vmesne krvavitve, izcedki, zaostajanje, prehitevanje, čudne barve krvavitev od črnih do rjavih, močne krvavitve, šibke.....

želim ti, da bo še vse ok in da boš lahko hitro nadaljevala z naslednjim bolj srečnim postopkomuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 23.4.2007 9:19:29 >

(odgovor članu PAMELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 8:03:22   
PAMELA
Mišek hvala ti iza komentar.
Prav odleže, ko kaj takega prebereš.
Torej če sem prav razumela, lahko to štejem za menstruacijo? (prva M po postopku?)

< Sporočilo je popravil katrin -- 23.4.2007 9:19:45 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 8:12:05   
Anonimen
Jaz bi počakala kak dan, da bi videla, kaj bo dejansko iz tega, če bo še kak dan, dva ali več krvavitev, normalna krvavitev, potem bi res štela za M, če bo kaj čudnega, da bi se npr vse skupaj ustavilo in sploh ne bi pršlo do kake močnejše krvavitve, pa bi poklicala G. Tvoj postopek je bil uganka in zato je lahko tudi ta krvavitev ena velika uganka, malo se spremljaj. Če bojo pa kake močnejše bolečine, pa sploh ne odlašaj.
srečno

< Sporočilo je popravil katrin -- 23.4.2007 9:20:00 >

(odgovor članu PAMELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2007 7:19:43   
PAMELA
Ojla punce,
jaz sem pred dvema dnevoma pisala v MB (E-MAIL) in opisala ta problem, pa še ninč odgovorauser posted image user posted image user posted image
A morda je še katera tukaj od vas, ki bi znala povedati še kaj več???
V glavnem jaz še kar krvavim - in kri je sveža (beri svetlo rdeča). Pri M pa je ponavadi čez dva - tri dni že vse temno rdeče - skoraj črno user posted image user posted image user posted image
Mater tote špike so moje telo in njegovo funkcionirajnje čisto zjeb...le. Fak, kaj vse moramo dat ženske skoz - a ne?
Lepo bodite in vesela bom kakšnega komentarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 7:25:50   
Sulfinija
Pamela,jaz ti raje iz srca priporočam,da jih raje med 13-14 pokličeš na tlefon na številko,ki jo imaš napisano na listu.Jaz sem pvič pšoslala e mail za čakalno listo in dobila isti dan odgovor ko sem drugič pisala pa ga ni bilo in ni bilo.Torej da boš popolnoma mirna kaj se tole dogaja jih raje prikliči na telefon in se osebno zmeni.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 20:46:41   
biba26
Ti kar pokliči v mb in jih vprašajali pa jih lahko jutri jaz!

Drugače pa kar štej kot prvo user posted image ,da boš čimprej spet v postopku!

LPuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?