Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 12:05:59
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Jaz ponavad pozabim na ceno in si jih kupim.... so pa men tud ful dobri...
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 12:40:47
|
|
|
|
Tejči
|
Ne bi dala tolk denarja...samo to sem jaz, ti pa ne vem kakšna si..če ne boš mogla spat zaradi njih, jih kupi, drugače pa poskusi podobne najti za nižjo ceno
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 12:50:30
|
|
|
|
facka
|
jst imam ene Merelke in ti povem,da so vredne vsakega EUR-a. LAnsko zimo sem v njih prehodila pol Berlina, pa me niti malček niso noge bolele. Pa zdržijo full, imam jih že 3 leta, pa niso po spodnjem delu še skoraj nič obrabljene
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 13:03:35
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz imam že 3leta zapored modne modele merelli copatov in se dosti boljše kot pa Nike, Puma, Adidas - edinole Teva se lahko kosa z njimi. Je pa res, da jih nosim samo na kavbojke, ker drugam mi enostavno ne pašejo? Definitivno so pa vredne svojega denarja - ampak jaz vedno počakam na znižanje in dam za njih največ 50€.
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 14:06:18
|
|
|
|
Putka
|
Meni je pa ponavadi žal, če si kaj res želim in NE kupim. Ker potem zmanjka cifre ali nič podobnega ne najdem. Ma, privošči si, če so res vredne svojega denarja jih boš lahko do konca ponosila. Ničkolikrat sem kupila cenejšo obutev, obula 2-3x in zdaj čepi v omari. Da jih čez nekaj let vržem ven. Pa verjetno če seštejem, so taki nakupi presegli 100€.
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 15:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so tudi ful všeč. Kaj kupi jih. Samo če jih boš res nosila, da ne bodo potem kje v omari ležali.
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 18:48:30
|
|
|
|
srki
|
Res so lepi, če si jih lahko privoščiš, si jih kar kupi. Drugače pa jih več ne glej , da ni ne delajo skomin. Ali pa poskušaj najti podobne za bolj ugodno ceno.
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 18:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma kupi,kaj še čakaš Bolje ene dobre in jih dolgo nosiš,kot pa kakšne za malo denarja,ki hitro razpadejo.
|
|
|
|
RE: Mučijo me tile čevlji... 22.4.2007 19:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej boš pa na tako dobrih supergah šparala Kup si jih, so vredne tega denarja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?