|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jedilnik 6 mesečne punčke
22.4.2007 11:01:29   
malanja
mene pa zanima kako naj izgleda jedilnik!Kako vi hranite svoje male sončke,kašen je dnevni jedilnik.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jedilnik 6 mesečne punčke
22.4.2007 13:10:47   
bskrle
Dojenje. Enkrat dopoldne kakšno žličko goste hrane.

(odgovor članu malanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2007 16:40:51   
lukec
Če je otrok dojen, ponavadi pri 6 mesecih še nima jedilnika, ker se mu šele uvaja gosta hrana in ima kvečjemu en obrok kašice, sicer pa dojenje. Za otroke hranjene po flaški pa mislim, da se uvajanje začne nekoliko prej.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 22:33:06   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Dojenje. Enkrat dopoldne kakšno žličko goste hrane.

Enako, v dopoldanskem času sem mu dala nekaj žličk sadne (jabolko, hruška, banana,...) ali zelenjavne (korenček, krompir, bučke,...) kaše.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 12:00:09   
monika30
Mi smo dopoldne preizkušali nove okuse (sadje in zelenjavo), zvečer flaša mleka, ostalo dojenje.
ZAčeli smo z gosto hrano okoli 5. meseca.
Kmalu sem mu potem začela dajati zelenjavno kašico za kosilo in sadno dopoldne za malico.

Lp.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2007 22:38:08   
***pika***
Zjutraj dojenje.
Dopoldne ponavadi jabolko + banano, potem še dojenje, ker še ne poje veliko.

Ker nima posebnih težav zaradi hrane, ji malce jabolka ali kuhanega korenčka + jabolko ponudim še pred kakšnim naslednjim obrokom.

Pred večernim dojenjem 8kako uro prej) ponavadi poje hipov baby riž (to nam je osala navada iz časov, ko je precej polivala in je to omililo večerno bruhanje.

S pitjem čaja pa nisva najbolj uspešni - zgleda, da ni zelo žejna ali pa ji flaška ne sede (iz kozarca gre pa vse mimo :))

Če se ponoči zbudi in nobena druga tolažba ne pomaga, dojim tudi enkrat na noč, večinoma pa te potrebe ni.

(odgovor članu monika30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2007 23:01:45   
Maxica
Zaenkrat pretežno dojenje, edino okrog 12h poskušamo razno sadje in zelenjavo, pa nam ne gre najbolje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2007 18:53:08   
štorkljica
Najprej dojenje, potem ob 9.30 sadna kašica(ponavadi je to kuhano sadje, banana...), potem 12.00 dojenje, potem 13.00 zelenjavni obrok. 16.00 dojenje in 18.00 bejbi riž kašica in pred spanjem spet dojenje.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2007 23:33:24   
frrrr
dojenje, okrog poldneva preizkušanje nove hrane po sistemu 3-4 dni ena hrana, prvi dan žlička, naslednji že ene 3-4 žličke, potem pač kolikor poje + dojenje (nimava še menjanega obroka in je to nekje 1/3 banane ali 1/4 kuhanega jabolka)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.