|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ko menstruacije ni??
21.4.2007 23:18:27   
metuLJchy
Punce, ali ima katera izkušnjo, da se ji M. kar ni in ni prikazala...moje ni že skoraj 3 mesece (vmes naredila po cca. 1 mesecu pa pol test iz Mullerja za zgodnjo nosečnost, pred cca. 2 tedni pa še iz DM-a nek test, ki ima 2 testni paličici noter - vsi so bili negativni), počasi imam že polno glavo tega... nobenega znaka, da naj bi prišla...pod stresom nisem, ne vidim razloga zakaj tak zamik...cca. 60 dni je že ni bilo, a to je zdaj že cel mesec več...normalna moja menstruacija je na 21 dni!! Ali ima katera izkušnje z omenjenimi testi, verjetno nemogoče da bi 3 pokazali minus in da bi bili tej minusi lažni...imam pa takoo napet trebuh, da sem kot balon...res...a nobenenih bolečin ali krčev... kako ginekologi rešujejo take zadeve, verjetno te nafilajo s tabletami?? Če mi zna katera kakšno izkušnjo ali nasvet ji bom zelo hvalažna..Nočka!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ko menstruacije ni??
21.4.2007 23:21:04   
Anonimen
Po mojem imaš hormonsko neravnovesje. Tud stres pripomore k temu. Najboljše, da greš do g., pa ti bo dal tablete. UZ pa valda ti ne uide. Srečno!

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2007 23:39:10   
lelaval
Tudi jaz ti svetujem, da pokliči G - boš najbolj pomirjena z besedami iz srokovnih ust. Pa dr. Pušenjaka še vprašaj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 11:29:18   
citrončica
Ja,MetuLJch,pokliči svojega G in pejdi na pregled, UZ ti bo sigurno najbolj točne info dal,da vsaj veš kako naprej!!user posted image
Meni je že kaka M izostala kdaj,a je naslednji mesec spet prišla,so bili pa tudi vedno zelo dolgi razmaki med njo,tako da sem jo imela cc.9-10x letno,to pa so mi na laparo "popravili",z elektrostimulacijo jajčnikov,da zdaj boljše delujejo,tako da zdaj pride tam 32-36 dan,kolikortoliko redno!Največ ti bo lahko tvoj G pomagal s pregledom, boš vsaj vedela na čem si in kako naprej!!Držim pesti!!user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 13:56:25   
pilotgirl
Hm.....jst mam iste probleme kot ti...sam da jst sem že bla pr G in mi je dala tablete ki niso nič pomagale.Dokler sem jih pila je blo vse ok,ko pa sem prenehala je spet ni bilo. Na uz sem bla in ni nič narobe.Tko da tud jst sem še na točki kjer se nič ne premakne.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2007 14:18:52   
ina82
jaz mam tud isti problem. Je nisem imela 3 mesece pa mi je G predpisala Primolut Nor,jemala sem jih 10 dni in jo nato dobila, sedaj pa čakam naslednjo in me tud zanima če jo bom sploh dobla al bo spet isto kot prej, ni pa blo nič narobe,verjetno kaka hormonska motnja. Vsekakor se naroči pri G čimprej.
lp

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2007 23:28:29   
metuLJchy
punce hvala, jutri se naročim na urgentno pri G...vidim, da nisem edina s temi problemi in tiste ki greste skozi podobne izkušnje veste, da je hudo zoprno...ko bi bil še user posted image  vesel, le da se začne krog znova...predvsem me to skrbi, ker se bojim, da to res povezano s hormonskimi neravnovesji in da ta povzročajo da nikakor ne ugledam user posted image ..Še enkrat hvala za odgovore, vama ina in pilotgirl pa želim, da čimprej ugledata user posted image , če ne pa vsaj user posted image  da lahko začneta znova...

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 13:37:36   
pilotgirl
Ja tudi jast ti želim da čim prej urediš zadevo. Jst tud ne vem kaj naj nardim več. Par dni nazaj sem imela na papirju nek izcedek,sam menstre pa ni od nikoder. Mogla pa bi jo nekje okrog 3-4.4 dobit pa je ni tko da res ne vem.Nekih tablet pa tudi ne mislim nonstop žret. tko da prejšni mesec je prišla sama od sebe po enih 3 mesecih čakanja. Če še ma katera take probleme al pa jih je mela,bi vas prosila da kr napišete kako ste ve to rešile? Hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 13:54:36   
metuLJchy
meni se je ta "pojav" začel dogajat pred cca. 1 letom...prej je bila M. točna ko ura, no skorajda od 21 - 24 dni ciklusi. Lani po morju se je začelo...prvič bil ciklus dolg cca. 40 dni, naslednji tudi, vmes sem enkrat imela tabletke kontracepcijske brez zaščite in sem jo dobila v 30 dneh, potem spet 45 dni....naslednjič sama od sebe prišla na 21 dni...in mi je dalo upanja, da bo zdaj ok...in nisem hotela tabletk žret...evo, naslednja bila spet 60 dni dolga, ta pa tolče vse rekorde, saj je bila moja zadnja M. prvega februarja!! Jutri sem naročena pri G. bom poskušala kakšno uporabno informacijo dobit, drugače tudi čakam (od začetka marca!) na izvide neke zelo temeljite krvi, ki naj bi pokazal vse hormonske problemčke in njegove vzroke...ravno prej klicala kdaj bodo izvidi in mi rekli da pred začetkom maja nič....

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2007 19:40:33   
Ayo
metuLJchy, tudi jaz sem tak primer, ko je nisem imela po 2 in 3 mesece...tako da tvoje obcutke se kako dobro poznam!

Za vzpodbudo pa - decembra dobimo user posted image , po naravni poti!

Drzi se!! user posted image user posted image user posted image

Ce zelis mi lahko posljes ZS!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2007 20:23:55   
Kalina
Jst je sploh nimam, nikol. Pa mam cudovito princesko doma, s pomocjo IVFja sevedauser posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2007 22:14:13   
metuLJchy
pri meni tako...danes dobila tabletke ..5 dni po 2...potem v roku 5 dni naj bi prišla tetka. Vsaj na začetek da se postavim...ta čakanja ubijajo...pa čakanja izvidov tu, tam...meseci tečejo...hvala punce, da ste mi dale malo vzpodbude, me je prav pisanje tu vzpodbudilo da sem se urgentno k G. naročila, in dobila tabletke...saj jih ne jem rada, že tako moji hormoni zašuštrano delajo, ampak če ni druge...ali so tablete kateri od vas delale probleme, koliko časa (ciklusov) jih je morala jemat, ali je dobila potem kakšne takšne da je kot pri kontracepcijskih cikel nekje predviden??

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.4.2007 10:47:31   
Taula
Jaz imam iste težave, odkar ne jemljem KT.user posted image  Teta je hodila med 33-40 dnevom, ta mesec je prišla šele 55 dan. Sem bila pri G pa je rekla da je to ker sem živčna. Sej bilo je res.user posted image  Ves čas sem imela v podzavesti zakaj je ni, bila sem pa kot balon. Tablet ki jo sprožijo nisem želela, ker imam že dovolj zapacano telo. Prišla pa je sama od sebe, na srečo.

Bomo videli kdaj bo naslednjič prišla.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?