Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 13:48:24
|
|
|
|
muška
|
Ne vem no mogoče ni smešno, ampak meni je. Prav kar sem šla na vrt po solato, jo nabiram (rukolo), se pogovarjma z mojo mamo, nakar se obrnem(z babico imamo vsak pol vrta) in babica prav tako nabira solato, s tem da ima rit v luft in kiklo okoli pasu. Pa ji rečem:" Ej baka, rit mi kažeš, pa ne je meni kazat no, daj se malo tja k dedeju obrni, bo bolj vesel kot jaz" . Ona pa popeni, kako jo kolena bolijo, a zdaj še solate ne smem več nabirat, pa kaj se ti sploh greš in bla bla bla. Jaz sem jo samo zarukano gledala, potem pa še rekla, da naj že enkrat razume hec in naj ne bo tako svetovljanska in šla . A sem bila res tako žaljiva? če pa je bilo res neokusno in tako smešnooo Moj bog, hvala bogu, da nisem moža poslala po solato, verjetno ga ne bi nikoli več spravila na vrt
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 13:52:00
|
|
|
|
Anonimen
|
babice niso navajene takšnih hecov. So malo starokopitne
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 14:05:14
|
|
|
|
tulip
|
Verjetno je bila v zadregi in se ji ni zdelo nič smešno....
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 15:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
kupi ji čokoladico, pa se ji še enkrat opraviči in razloži, da ni bilo tako mišljeno.
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 15:55:48
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Uf, znajo bit zamerljive ja Drugače pa imam jaz hvala bogu mojo zlato prababico, ki iz nas brije norce - zadnjič je rekla moji mami in teti, da če se skup postavita, preko njunih riti ne vidiš šporheta
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 22:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je pa včasih kar sram kakšne moja babica strelja.Hujša je od pubertetnikov. Še jaz takih ne ustrelim kot ona.
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 21.4.2007 22:12:53
|
|
|
|
LARIKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Mene je pa včasih kar sram kakšne moja babica strelja.Hujša je od pubertetnikov. Še jaz takih ne ustrelim kot ona. ja moja babica je ista . Take piha, da se ji samo režimo lahko. Svetovna je in kaj takega nikoli ne bi zamerila.
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 23.4.2007 9:49:58
|
|
|
|
srki
|
Babica pač ni za štose, moja, predvidevam, bi se smejala.
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 23.4.2007 16:27:59
|
|
|
|
Angellina
|
Ne sekiri se. Tvoja babi je lahko srečna, da ni z mano v sorodu. K če bi men tkole rit nastavljala, bi jo vprašala kje si je kupila te spodnjice, da se mi zdi, da prav poživijo njeno rit in da bi morala večkrat tkole z kiklo auf po svetu hodit. Veš moji babici, tko mal uhaja, tam iz zadnje luknje..in tko dostikrat spol ne ve, da je vsa podelana, preden je jaz ne zavoham. Pol pa rečem...uuuuu Marki (moj ) babi ga je spet nakidala , ti dela konkurenco! No in ko se gre pol sproblečt in umit jo preostanek dneva kličem posranka posrankaaaaaaaa! Ampak mi ne zameri, k ve kaka sem, jaz pa tut mal posočutvujem z njo...in ji rečem: vem, vem babi, mora bit res neprijetno, če ti tkole uhaja, boga si res..... POSRANKA POSRANKAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 23.4.2007 16:32:13
|
|
|
|
pety78
|
Angellina, to je pa že višek nesramnosti!!!
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 23.4.2007 16:52:39
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Angellina, to je pa že višek nesramnosti!!! Ne pa ne, me se vedno tko hecamo.
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 23.4.2007 17:58:05
|
|
|
|
muška
|
Blagor vam! Moja baka, pa se malo visoko nosi in moraš vedno fuuul pazit kaj sploh rečeš, pa zelo rada stavke obrača in na sploh no, postaja na čase malo čudna .
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 24.4.2007 14:55:21
|
|
|
|
srki
|
Joj, Angellina, meni bo pa s kakšne druge luknje ušlo , k se tok smejem.
|
|
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 24.4.2007 14:58:56
|
|
|
|
lemavrica
|
Men se pa ne zdi primerno kej tacga rečt babici. Še manj pa da bi jo posranka klicala pa nima veze če je to kao družinski joke. Se mi ne zdi spoštljivo.
|
|
RE: užalila sem mojo babico :)) 24.4.2007 15:18:36
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Men se pa ne zdi primerno kej tacga rečt babici. Še manj pa da bi jo posranka klicala pa nima veze če je to kao družinski joke. Se mi ne zdi spoštljivo. Verjamem. Poznam veliko družin ali ljudi, ki bi se jim to zdelo nespoštljivo, ker imajo doma drugačen odnos. Da jo spoštujem in jo ima rada ji lahko pokažem še na mnoge načine in ne jaz ne ona, ne smatrava najinih zafrkancij za nespoštovanje. Še zdaleč ne. Ko je v elementu je prav tko odbita kot sem sama in morala bi jo videti, kako ji od smeha tečejo solze po licu, ko se zvija od mojih neumnih šal. Če sem resna in slabe volje je žalostna...hoče da se hecam, takrat je srečna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?