|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   užalila sem mojo babico :))
21.4.2007 13:48:24   
muška
Ne vem no mogoče ni smešno, ampak meni je.

Prav kar sem šla na vrt po solato, jo nabiram (rukolo), se pogovarjma z mojo mamo, nakar se obrnem(z babico imamo vsak pol vrta) in babica prav tako nabira solato, s tem da ima rit v luft in kiklo okoli pasu. Pa ji rečem:" Ej baka, rit mi kažeš, pa ne je meni kazat no, daj se malo tja k dedeju obrni, bo bolj vesel kot jaz" .
Ona pa popeni, kako jo kolena bolijo, a zdaj še solate ne smem več nabirat, pa kaj se ti sploh greš in bla bla bla.  Jaz sem jo samo zarukano gledala, potem pa še rekla, da naj že enkrat razume hec in naj ne bo tako svetovljanska in šla .

A sem bila res tako žaljiva?

če pa je bilo res neokusno in tako smešnooo user posted image user posted image user posted image

Moj bog, hvala bogu, da nisem moža poslala po solato, verjetno ga ne bi nikoli več spravila na vrt user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: užalila sem mojo babico :))
21.4.2007 13:52:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image babice niso navajene takšnih hecov.
So malo starokopitneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2007 14:05:14   
tulip
Verjetno je bila v zadregi in se ji ni zdelo nič smešno....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2007 15:45:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  kupi ji čokoladico, pa se ji še enkrat opraviči in razloži, da ni bilo tako mišljeno.

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2007 15:55:48   
Strawberrie Cherrie
Uf, znajo bit zamerljive ja user posted image

Drugače pa imam jaz hvala bogu mojo zlato prababico, ki iz nas brije norce - zadnjič je rekla moji mami in teti, da če se skup postavita, preko njunih riti ne vidiš šporheta user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2007 22:05:23   
Anonimen
Mene je pa včasih kar sram kakšne moja babica strelja.Hujša je od pubertetnikov.user posted image user posted image user posted image user posted image Še jaz takih ne ustrelim kot ona.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2007 22:12:53   
LARIKA
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Mene je pa včasih kar sram kakšne moja babica strelja.Hujša je od pubertetnikov.user posted image user posted image user posted image user posted image Še jaz takih ne ustrelim kot ona.

ja moja babica je ista user posted image user posted image user posted image . Take piha, da se ji samo režimo lahko. Svetovna je in kaj takega nikoli ne bi zamerila. user posted image

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 9:49:58   
srki
Babica pač ni za štose, moja, predvidevam, bi se smejala.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 16:27:59   
Angellina
Ne sekiri se. Tvoja babi je lahko srečna, da ni z mano v sorodu. K če bi men tkole rit nastavljala, bi jo vprašala kje si je kupila te spodnjice, da se mi zdi, da prav poživijo njeno rit in da bi morala večkrat tkole z kiklo auf po svetu hodit.

Veš moji babici, tko mal uhaja, tam iz zadnje luknje..in tko dostikrat spol ne ve, da je vsa podelana, preden je jaz ne zavoham. Pol pa rečem...uuuuu Marki (moj user posted image ) babi ga je spet nakidala user posted image user posted image user posted image user posted image , ti dela konkurenco! No in ko se gre pol sproblečt in umit jo preostanek dneva kličem posranka posrankaaaaaaaa!
Ampak mi ne zameri, k ve kaka sem, jaz pa tut mal posočutvujem z njo...in ji rečem: vem, vem babi, mora bit res neprijetno, če ti tkole uhaja, boga si res..... POSRANKA POSRANKAAAAAAAAAA! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 16:32:13   
pety78
Angellina, to je pa že višek nesramnosti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 16:52:39   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Angellina, to je pa že višek nesramnosti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne pa ne, me se vedno tko hecamo.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 17:58:05   
muška
Blagor vam! Moja baka, pa se malo visoko nosi in moraš vedno fuuul pazit kaj sploh rečeš, pa zelo rada stavke obrača in na sploh no, postaja na čase malo čudna user posted image  .

Neposredna povezava do sporočila: 12
24.4.2007 14:55:21   
srki
Joj, Angellina, meni bo pa s kakšne druge luknje ušlouser posted image user posted image user posted image user posted image , k se tok smejem.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.4.2007 14:58:56   
lemavrica
Men se pa ne zdi primerno kej tacga rečt babici. Še manj pa da bi jo posranka klicala user posted image  pa nima veze če je to kao družinski joke. Se mi ne zdi spoštljivo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.4.2007 15:18:36   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Men se pa ne zdi primerno kej tacga rečt babici. Še manj pa da bi jo posranka klicala user posted image  pa nima veze če je to kao družinski joke. Se mi ne zdi spoštljivo.

Verjamem. Poznam veliko družin ali ljudi, ki bi se jim to zdelo nespoštljivo, ker imajo doma drugačen odnos.

Da jo spoštujem in jo ima rada ji lahko pokažem še na mnoge načine in ne jaz ne ona, ne smatrava najinih zafrkancij za nespoštovanje. Še zdaleč ne. Ko je v elementu je prav tko odbita kot sem sama in morala bi jo videti, kako ji od smeha tečejo solze po licu, ko se zvija od mojih neumnih šal. Če sem resna in slabe volje je žalostna...hoče da se hecam, takrat je srečna.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2007 17:17:15   
kaya2007
moja babica je bila pa najboljša babica na svetu, vse prej kot starokopitna!

In zakaj se angellina ne bi hecala s svojo babico če jima tako paše?

Kar se pa muške tiče, se mi zadeva ne zdi žaljiva, niti reakcija babice se mi ne zdi kot da bi bila full užaljena (prej presenečena?), se mi zdi pa čuden tale muškin stavek:... potem pa še rekla, da naj že enkrat razume hec in naj ne bo tako svetovljanska in šla... Hmmm, če je že bilo kaj žaljivo, potem je bilo prej to.

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?