|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 messengerja na enem računalniku
21.4.2007 13:25:22   
Anonimen
sedaj imava s šolarko vsaka svoj messenger na računalniku,jaz windows live mesenger,  ona pa windows messenger. pa bi rada imela takega kot jaz,ko je več smajlijev,mežikov,slikic,...
ali imava lahko vsaka svojega na istem računalniku ? ali kako naj to narediva?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 2 messengerja na enem računalniku
21.4.2007 13:47:51   
Lunc_a
lahko imata,ampak ne moreta biti istočasno gor.saj imaš na msn-ju vpiši se z drugim naslovom

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2007 14:33:35   
Anonimen
no,pa sej to me je skrbelo...
se pravi,da če hočeva biti obe istočasno dosegljivi,je edina rešitev,da ostane ona na w.messengerju,jaz pa na w.live messengerju.
ok,se bo sprijaznila s tem...
tenx.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2007 20:45:57   
Anonimen
Če se ne motim windows msn kar izbrišeš dol iz računalnika pa ti kar live ostane, saj je vseeno v katerega se prijavljata, v vsakem msn sprejme up.ime in geslo. To, da imata dva različna je sama zmešnjava in nič druga. Pa nov je itak dosti boljši, kar naj se v tega prijavlja, kot ga ti uporabljaš, onega pa v nadzorni plošči pod dodaj in odstrani programe izbriši,če se bo dalo. Vsakih se dogaja tudi to, da se pojavljata kar oba kot ikonici v desnem spodnjem kotu, tako, da zna to biti prav nadležno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2007 20:56:31   
BaByGiRl
Obe sta lahko istočasno vpisane, samo že na začetku, je treba odpreti vsaki svoj račun,..in potem takoj na začetku klikneš na svoje ime in imaš svoje namizje in vse...tako da gre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.5.2007 23:21:01   
Anonimen
Babygirl, to imata potem vsaka svoj profil in nima veze z MSNjem.

Ce hoceta bit prijavljeni OBE HKRATI, zal potrebujes Windows msn in MSN Live. Ali pa zloadaj hcerki yahoo messsenger - ima lahko tudi kontakte z W. MSN-jem in polno lepih smajlov je (samo dodajat jih ne mores, imas pa veliiiiiiko vec mezikov).

LP, Ribica

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.