Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 21.4.2007 13:47:51
|
|
|
|
Lunc_a
|
lahko imata,ampak ne moreta biti istočasno gor.saj imaš na msn-ju vpiši se z drugim naslovom
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 21.4.2007 14:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
no,pa sej to me je skrbelo... se pravi,da če hočeva biti obe istočasno dosegljivi,je edina rešitev,da ostane ona na w.messengerju,jaz pa na w.live messengerju. ok,se bo sprijaznila s tem... tenx.
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 1.5.2007 20:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ne motim windows msn kar izbrišeš dol iz računalnika pa ti kar live ostane, saj je vseeno v katerega se prijavljata, v vsakem msn sprejme up.ime in geslo. To, da imata dva različna je sama zmešnjava in nič druga. Pa nov je itak dosti boljši, kar naj se v tega prijavlja, kot ga ti uporabljaš, onega pa v nadzorni plošči pod dodaj in odstrani programe izbriši,če se bo dalo. Vsakih se dogaja tudi to, da se pojavljata kar oba kot ikonici v desnem spodnjem kotu, tako, da zna to biti prav nadležno.
|
|
|
|
RE: 2 messengerja na enem računalniku 1.5.2007 23:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Babygirl, to imata potem vsaka svoj profil in nima veze z MSNjem. Ce hoceta bit prijavljeni OBE HKRATI, zal potrebujes Windows msn in MSN Live. Ali pa zloadaj hcerki yahoo messsenger - ima lahko tudi kontakte z W. MSN-jem in polno lepih smajlov je (samo dodajat jih ne mores, imas pa veliiiiiiko vec mezikov). LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.