Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 20.4.2007 21:54:19
|
|
|
|
citrončica
|
7.dan??sem mogla prav koledar pogledat!!delavni petek je bil,nič posebnega,mene je itak šele teden pred punkcijo napihovat...začel,tako da dokler sem bila na suprefactu nisem imela nobenih težav....
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 20.4.2007 21:58:20
|
|
|
|
pika74
|
jaz tudi mislim, da mi ne bi smel škodvat en pohod. Itak se takrat še ne dajejo tisti tahudi hormoni, ki bi vplivali na jajčnike tako, da bi bili veliki... in bi mogoče potem bil tak napor zanje nevaren. To bo tik pred M... jaz upam, da ne bo nič narobe.
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 20.4.2007 22:01:17
|
|
|
|
GoYa
|
Ma če je samo pohod, po moje ni panike.
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 20.4.2007 22:05:07
|
|
|
|
citrončica
|
jaz tud mislim,da ne,saj še priporočajo čimveč miganja...dokler gre!!
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 20.4.2007 22:09:32
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa Ma če je samo pohod, po moje ni panike. O Gojči - ja sam pohod bo... te bom spet mal "zviška" gledala
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 21.4.2007 13:14:39
|
|
|
|
GoYa
|
Ti, ti,ti... si pa ratala fina. Sam še zviška gledaš .
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 21.4.2007 13:17:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, povejte mi, če ste se kaj zredile po teh hormonih al gre samo za občutek napihnjenosti
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 21.4.2007 13:22:07
|
|
|
|
GoYa
|
Jst sem po treh postopkih dobila skupaj 4 kg. Lahko da je bilo od hormonov, lahko pa da je bilo tudi od moje požrešnosti . Ampak teh 4 kg je prišlo v obdobju 1,5 leta. Tako da... .
|
|
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 21.4.2007 18:23:31
|
|
|
|
pika74
|
Ja GoYa... sej se bom poboljšala... ko bom sred postopka, bom pa bolj pri tleh, k bom mela jajčka za nost . Kristina - jaz sem se v prvem postopku mal zredila - ke ene 2 kg. Pa sem pol šla kako kilo dol v mescih po postopku. V drugem postopku pa sem najprej kako kilo shujšala, pol pa prišla nazaj na isto. Zdej bomo pa vidli, kaj bo v tretjem. Sem pa slišala, da se kakšna zredi tud za 20 kg. To se mi zdi pa kr mal velik. Mislm, men bi se kr orng poznal pr mojih 54kg. Drugač pa - večina teh inekcij imaj ponavadi stranske učinke, in eden od teh je tudi pridobivanje teže. Žal.
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 21.4.2007 18:53:38
|
|
|
|
koala
|
Mene so mučili glavoboli in slabosti, kot že skozi odkar sem na suprefactu, pa energija je tudi blizu nule. Zredila pa se jaž za enkrat še nisem!!!
|
|
RE: Kako ste se počutile na 7. dan dolgega po... 23.4.2007 9:35:18
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
ne vidim razloga,da se ga ne bi udeležila! tole je šele začetek postopka,si edino na suprefactu! ti kar pejdi!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?