|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pegice
20.4.2007 21:19:19   
k1
zanima me, kdaj se otrokom pojavijo pegice (oz. lepotne pike) po telesu.

lp user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pegice
20.4.2007 21:23:38   
Maxica
Jaz jih pri našem 2,5 letniku opazujem od nekako dveh let naprej. No, do zdaj sem našla kakšnih pet drobnih pikic, čeprav jih pričakujem kaj več, glede na to, da jih imava oba z možem kar precej.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 21:24:57   
nejcko
Sin je lepotne pike dobil precej pozno, nekje okoli 3. leta. Pegice po nosu pa dobiva zdaj čedalje bolj t.j. med 4. in in 6. letom.
Hčerki pa so se prva materina znamenja pojavila kmalu po 2. letu. Julija bo stara 3 leta in ima nekatera znamenja že kar fino nakazna.

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 21:26:37   
k1
aha, se mi je zdelo. naša ima ene par, čist mičkenih pikic (milimetrskih), kot da bi jo kak bavc vgriznil, pa ne zginejo. po moje bo tudi to, ker je pri naju ista situacija.

še kdo kaj o tem?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 21:29:32   
Shorty_
Moja ima lepotno pikico veliko 3mm že od rojstva ob deni joškiuser posted image  stara je pa 4 mesece tko da novih še nismo zaznali. Zanima me pa če katera ve zakaj so ji to napisali v porodnišnico na tisto tablo k visi na posteljiciuser posted image

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2007 10:24:06   
Putka
Jaz jih imam po celem telesu precej, ker ko smo bili mali, se ni veliko o zaščiti govorilo. Jaz mojo svetlopoltno 4-letnico precej pred soncem ščitim, pa se vseeno nekaj novih znamenj vsako poletje naredi.

Zaščita pa vsekakor pomaga, ker ima res občutljivo kožo, pa do danes še ni imela sončnih opeklin.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.4.2007 13:37:43   
muška
Moj prvi sin je dobil prvo pri enem letu, drugi bo kmalu star 2 leti pa še nima nobene

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?