ronja
|
Reci ji: sem rajši "majhna, debela, luštna, vesela" kot pa zatežena suhica, ki drugim pridiga Al pa, "saj sem , mam pravico! " ne se z njo prerekat, da je tvoja kilaža čisto ok (se strinjam s tabo, da je, naj ti ne gre do živega!), ker si očitno ne da dopovedat! Nekaterim itak nikoli ni prav - če se zredimo, smo , če se ne, smo pa neodgovorne, ker otrok kao nima od kod jemat Po moje te hoče samo dražit, mogoče je malo ljubosumna, nekatere so ljubosumne na , ker bi podzavestno rade bile ali pa ker se vse okoli nas vrti in je vsa pozornost na nas, ne na njih,... skratka, ne si vzet k srcu! Midno ji z enim stavkom odgovori, pa konec debate Mene je ena kolegica enkrat tako "napadla", kako sem se zredila - za 2 kili iz 53 na 55 pri 168 cm . jao, miki, hehe. Se zgodi, ko ljudje nimajo pošlihtano v glavi, samo smeješ se lahko no, moja tašča je pa super, zadnjič mi je prinesla ogromen ananas, pa bicikl si bo nabavila, da bo lahko hodila gledat in čuvat najino , kadarkoli se ji bo zljubilo! jo prav moraš met rad, pa če bi se odločla, da je ne bom mela, mi ne bi ratalo Jaz tudi tamalih ne bi vozila nekam, kjer kadijo v pričo njih. Žalim slučaj, ene me bojo napadle, da sem nestrpna, ampak vem, da to ni zdravo in zakaj bi jim škodovala, če ni treba?
|