|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako utišat taščo
21.4.2007 15:48:52   
plenicka
Le kaj bi bila jaz za tvojo taščo, ko sem pri svojih 162 cm imela 78 kg (ko sem šla roditi)? Verjetno ne samo rejen user posted image  pripravljen za zakol...
Meni je nekaj takega prijavila nesojena svakinja...in me seveda spravila v jok, ker sem bila med nosečnostjo zelo občutljiva...če bi to rekla še enkrat ali ona ali katerakoli druga ženska bi ji povedala, kar ji gre. Brez dlake na jeziku. Čeprav to ni moj stil!
Mislim, da moraš svoji tašči dati vedeti, da takšnih nesramnih opazk ne misliš poslušati...lahko ji poveš kar naravnost, ker če ti daje takšne primitivne opazke med nosečnostjo je itak primitivna in bo razumela samo, če ji poveš naravnost....Želim ti vso srečo!

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
21.4.2007 15:58:28   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

...za vse večne čase???

Bom raje tiho, da ne bom rekla kakšne krute, ampak za vse večne čase user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa, ne se sekirat - glede na višino in kilažo moraš biti ful lepa nosečnica user posted image user posted image user posted image
Jaz sem se zredila za malo čez 20kg, pa če bi men kdo tako prijavil, bi se z vsemi temimi kg (natančneje 75kg, ko sem šla rodit) vsedla nanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.4.2007 22:03:56   
Anonimen
A je mogoče ona imela 40 kil,ko je bila noseča?
Vparašaj jo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2007 0:44:36   
ronja
Reci ji: sem rajši "majhna, debela, luštna, vesela" kot pa zatežena suhica, ki drugim pridigauser posted image Al pa, "saj sem user posted image , mam pravico!user posted image " ne se z njo prerekat, da je tvoja kilaža čisto ok (se strinjam s tabo, da je, naj ti ne gre do živega!), ker si očitno ne da dopovedat! Nekaterim itak nikoli ni prav - če se zredimo, smo user posted image , če se ne, smo pa neodgovorne, ker otrok kao nima od kod jematuser posted image

Po moje te hoče samo dražit, mogoče je malo ljubosumna, nekatere so ljubosumne na user posted image , ker bi podzavestno rade bile ali pa ker se vse okoli nas vrti in je vsa pozornost na nas, ne na njih,... skratka, ne si vzet k srcu! Midno ji z enim stavkom odgovori, pa konec debateuser posted image

Mene je ena kolegica enkrat tako "napadla", kako sem se zredila - za 2 kili iz 53 na 55 pri 168 cmuser posted image . jao, miki, hehe. Se zgodi, ko ljudje nimajo pošlihtano v glavi, samo smeješ se lahkouser posted image

no, moja tašča je pa super, zadnjič mi je prinesla ogromen ananas, pa bicikl si bo nabavila, da bo lahko hodila gledat in čuvat najino user posted image , kadarkoli se ji bo zljubilo!user posted image jo prav moraš met rad, pa če bi se odločla, da je ne bom mela, mi ne bi ratalouser posted image

Jaz tudi tamalih ne bi vozila nekam, kjer kadijo v pričo njih. Žalim slučaj, ene me bojo napadle, da sem nestrpna, ampak vem, da to ni zdravo in zakaj bi jim škodovala, če ni treba?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2007 14:24:34   
Anonimen
Hvala vam punce.Zdaj sem se pa tolk presmejala,da sem mojega zbudilauser posted image user posted image
Dobre ste res in ne pustite se taščam.user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
22.4.2007 16:15:01   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: unnna

. Sicer pa tudi vi niste Sophia Loren." Nekaj takega ji zabrusi, pa za rojstni dan ji podari bonton.

Evo. Naprej sploh ne bom brala, ker te to edino pravi in pameten odgovor. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Tonchka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2007 16:44:54   
Strawberrie Cherrie
Ronja, misliš - mala, debela in vesela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2007 20:39:40   
ronja
Ja, paris, samo mi damo še luštna zravenuser posted image
Sicer moja tašča tudi hujša zdaj in bova najverjetneje prišli skupaj enkrat pred porodom, ker ji kar dobro gre, jaz pa se tudi lepo redim (zdaj mam 62 kil), računava, da se srečava nekje pri 65... Samo nama se to fajn zdiuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.4.2007 18:39:37   
Slončica
Z lopato

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.4.2007 18:42:29   
Anonimen
Vržeš jo skozi okno, in ko te na sodišču vprašajo zakaj,reci,da si mislila,da zmaji letijo.user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
23.4.2007 18:44:41   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Vržeš jo skozi okno, in ko te na sodišču vprašajo zakaj,reci,da si mislila,da zmaji letijo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.4.2007 12:37:16   
tatam
No tega da sem debela še ravno nisem slišala,zato pa polno vsega v zvezi z vzgojo in skrbjo za user posted image .Od tega,da nikoli niso v redu oblečeni-če poleti pri plus 30 nimajo spodnje majce,da so vedno bolani zato ker so precej zunaj...
Ne se sekirat sedaj,najhujše še prideuser posted image
Če pa ne hodi veliko na obisk je pa včasih bolje,kot da pride in trosi nasvete za katere nisi prosil!Verjemi! Včasih raje vse sama naredim,samo da mam miruser posted image !

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.4.2007 13:34:48   
Maleal
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Vržeš jo skozi okno, in ko te na sodišču vprašajo zakaj,reci,da si mislila,da zmaji letijo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.4.2007 13:35:45   
Pajaca
Se mi ne da brat odgovorov, ampak če bi men kdo rekel 2 tedna pred porodom kok sem debela bi čist misno odvrnila: ja pa kaj pol čez 2 tedna ne bom več, ti boš pa še vedno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?