|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ginekolog v celju
20.4.2007 12:40:30   
sončica23
Pozdravljeni !

Iščem dobrega ginekologa v Celju ali okolici. Ali lahko koga priporočate ? Pa še to. Ali kdo ve kolikokrat lahko zamenjaš ginekologa ?

lep danuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ginekolog v celju
20.4.2007 12:45:24   
BaByGiRl
Glede ginekologa v CE ne vem, ker sem daleč stran user posted image
Ampak kolikoX lahko zamenjaš,..kolikorX želiš, če seveda najdeš G ,ki sprejema nove paciente.

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 13:56:45   
stunfek
Jaz priporočam dr. Mlinariča v Zagorju :) Prav v Ce pa ne poznam nobenega. Hvalijo tudi ginekologe v Laškem.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 14:20:32   
blanč
Tudi dr. Ocvirkova na Dobrni, ki je odprla zasebno ordinacijo še sprejema nove paciente in še veliko pohval zanjo slišim.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 15:16:14   
Pingvinčica
Hodim k dr.Korani Kuštrin v Laškem zelo, zelo zadovoljnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 17:51:12   
K_a_t_j_a
V ZD v Celju je super ginekologinja Suzana Peternelj-Marinšek, sam ne vem al še sprejema pacientke.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 18:03:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Tudi dr. Ocvirkova na Dobrni, ki je odprla zasebno ordinacijo še sprejema nove paciente in še veliko pohval zanjo slišim.

Ocvirkova je res super ginekologinja, hodila sem k njej, ko je delala v Celju.
Če še jemlje in če ni predaleč, kar k njej. V Celju so v bolnici koker vem vsi zasedeni. Edino v ZD nevem. Samo Torbici ne iti.

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2007 20:09:56   
skuštrana
Hodim k dr.Korani Kuštrin v Laškem zelo, zelo zadovoljna

Se podpišem...Res priporočam, je ženska in poluser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2007 20:29:07   
Paprika76
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ocvirkova je res super ginekologinja, hodila sem k njej, ko je delala v Celju.
Če še jemlje in če ni predaleč, kar k njej. V Celju so v bolnici koker vem vsi zasedeni. Edino v ZD nevem. Samo Torbici ne iti.

Kakšne negativne izkušnje pa imaš s Torbico, če ni skrivnost. Sama sem že ves čas njena pacientka, res pa da sem jo bolj malo videla-večonoma le sestre, ki so izdajale recepte. user posted image

In all things of nature there is something of the marvelous.
Aristotle

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2007 10:17:30   
nemrak
ko sem bila stara 21 let (daleč nazaj) sem zanosila s kontracepcijo. Kar naprej sem hodila k njej (Torbici) in me niti 1x ni pregledala. Je govorila, da ni mogoče. Ko pa sembila noseča 12t, jo je pa kap. zaradi nje sem morala na splav zaradi tablet in najprej na komisijio v lj. tega nikoli ne pozabim. še danes ko jo zagledam, mi gredo dlake gor.
ČIM DELJ OD NJE!!!!

(odgovor članu Paprika76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2007 10:20:36   
Anonimen
jaz imam Simonitija v Šentjurju in sem z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu nemrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2007 13:52:40   
sisi80
Se strinjam. Bila sem pri Torbici, katastrofa.

Ko sem ugotovila, da sem noseča, sem se prestavila k dr. Simonitiju v Šentjurju. Odlične izkušnje, zelo nežen, prijazen. Vodil me je skozi vso nosečnost in imela sem srečo, da tudi pri porodu.

Priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.4.2007 15:39:51   
jkk
Če se ti ne zdi predaleč ,dr Jurca v Trbovljah.Sem iz VE in hodim tja,zanj ni besed ki bi ga opisale,je enostavno naaaaaaaaaaaj.ne bo ti žal.

Kaj je z mojo štorkljo,kje se obira.Potrebuje kompas?

Neposredna povezava do sporočila: 13
21.4.2007 17:05:34   
ajtak
Tudi sama bi priporocila dr, Petrnelovo v zd Celje!!!
Zelo prijazna!! Nezna in vse ti razlozi!

Ko sva midva delala na otrocicku me je takoj jemala resno, ceprav sem mlada!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jkk)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2007 8:00:38   
Temari
Katerega koli ginekologa/ginekologinjo izbereš bo vredu, samo Torbice ne. Ko sem bila nazadnje pri njej, me je lepo nahrulila zakaj ji tratim čas, če z mano ni nič narobe. Jaz pa vsa v paniki, ker sem začutila bulico pri jajčnikih. Na koncu se je izkazalo, da res ni nič, samo njen odnos je katastrofalen. user posted image
Sem pa enkrat slučajno pristala pri dr. Peterneljevi (moja je bila na dopustu) in si je zame res vzela čas. Pa še nežna je, kar za Torbico nikakor ne morem reči.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2007 10:31:19   
Paprika76
O, groza. Uboga Nemrak. user posted image  
Hvala za opozorilo punce. Upam, da kdo od preostalih v ZD Celje še sprejema pacientke. Saj se je tudi meni Torbica zdela malček groba že pri odvzemu brisa-samo če ti ga vedno dela ista oseba in nimaš s kom primerjat....user posted image  Če katera izve kateri ginekolog/inja še sprejema nove se priporočam.

Aristotle

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2007 17:52:17   
Mateja81
Živijo.

Lahko samo potrdim da je dr. Simoniti reeeesssss ful vredu ginekolog.Človek na mestu, sicer dela tudi  Celju v bolnišnici svojo ordinacijo pa ima v diagnostičnem centru.
Ful se zavzame za vsako še tako majhno težavo.

p.s. Jaz sem pri prejšnji ginekologinji doživela tudi to da me je nadrla zakaj se brijem spodajuser posted image  in če sploh vem kako nevarno je to. Rekla je še da Bog že ve zakaj je to (beri dlake) tja daluser posted image . Mislim adijo pamet.

(odgovor članu Paprika76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.4.2007 18:29:24   
Paprika76
Mateja81, user posted image  user posted image  user posted image  kje si pa našla to srednjeveško kreaturo od ginekologinje.
Kaj takšnega pa še ne.
Rada bi jo videla v kopalkah, hm če prav premislim, bog ne daj da bi jo videla v kopalkah user posted image

Aristotle

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.4.2007 20:16:17   
hojliho
Če je tvoje vprašanje še aktulano, naj ti priporočam koga iz bolnice Celje. Jaz imam dr. Brus, pa je zelo vredu, se kar potrudi, pa tudi pogleda te konkretno. Ugotiovila ej marsikaj, kaj drugi prd njo niso, pa to samo zato, ker te pogleda in posluša.
Vso srečo pri izbiri.

Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2007 10:18:28   
mancag
Zdravo!
Jaz hodim k genekologu v Zdravstveni dom Celje /g. Goran Cvitan  je najboljši.
Zelo sem zadovoljna.user posted image
Lep pozdrav!
                           Mancag.user posted image

(odgovor članu hojliho)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.