Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zdaj pa štejemo torbice... 19.4.2007 22:58:58
|
|
|
|
Jutra
|
Meni se danes ful šteje Nič čudnega, ko bom pa jutri spet svečke pihala No, koliko torbic, borš, cekarčkov, nahrbtnikov in podobnega se je nabralo v vaših omarah? Pa brez potovanih in kozmetičnih torbic. Svojih sem naštela 22. Od tega: - 4 poslovne torbe (hm, trenutno se na njih nabira prah), - 2 nahrbtnika, - 3 manjši nahrbtniki-torbice, - 3 bombažne borše (iz Egipta), - 10 torbic (za različne priložnosti).
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 19.4.2007 23:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, moram po spominu brskat Jaz mam vse iz blaga .. -2 za v solo -2 Fishbone za cez ramo -7 spet iz blaga za kombinirat ;)
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 19.4.2007 23:19:19
|
|
|
|
Magi*
|
hehe, men se pa spet ne da šteti. nekaj jih je, ni jih pa toliko, kot čevljev pa vse najboljše
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 8:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Niste normalne spet Jaz jih imam tri, ki jih menjam. Pa eno malo bolj elegantno. Pa en nahrbtnik. Zdej pa res ugotavljam, da sem fejst čudna Prosim, naj se nihče ne spomni štet kopletkov spodnega perila. Ali pa elegantnih hlač. Ali pa različnih lakov za nohte. Ali pa make-upa. Da ne govorim o kremicah in pudrih. Kar neham forum spremljat
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 8:57:55
|
|
|
|
Magi*
|
sunqueen, ne se sekirat. vsaka taprava baba ima en sam puder in kremo, vse ostalo dela dren v kopalnici
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 9:00:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf torbic pa nimam dost. Ene 10 vse skupaj od tega pol neuporabnih oz. totalno nemodnih To je prva stvar na spisku ki jo je treba kupit.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 9:00:55
|
|
|
|
muška
|
jaz jih imam samo 5, pa še to se mi je na eni odtrgala naramnica(pa je še zdaj nisem nesla k čevljarju popravit ), torej samo 4. Ampak mi je to zaenkrat dovolj
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 9:03:53
|
|
|
|
kofetek2010
|
seštej čevlje v uni drugi temi in boš dobila podatek imam pa kar pisano paleto, tako No name kot dizajnerske (Prada, Chanel, Gucci, Bali, ...)
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 9:17:00
|
|
|
|
Felicity
|
Ne vem točno - na hitro tam od 10 do 15. S tem da si na vsako sezono pomlad-poletje, jesen/zima kupim od 1-2 in več ali manj tisto uporabljam. In tiste ki jih ne uporabljam letijo stran, da naredijo prostor novim.
< Sporočilo je popravil Felicity -- 20.4.2007 9:18:39 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.4.2007 9:25:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 9:44:30
|
|
|
|
dulcinea
|
Hm... - dve črni - eno rjavo - eno belo Moj pravi, da so vse iz mode. Najljubša mi je rjava, ker jo lahko dam čez rame. Aja pol mam pa še tri za v službo (a se reče poslovne?) Take, ko gre noter en fascikel pa en kup zvezkov. Nism jst glih za modne dodatke. Me tud vidite z rjavo torbico pa črnimi čevlji. Se ne sekiram kaj preveč. Glavno, da gre v rjavo torbo zložljiv dežnik, plastenka z vodo, telefon, denarnica, robčki, ključi za avto in še kaki papirji se noter stlačijo. Torej, rabim torbice zaradi uporabnosti.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 10:55:25
|
|
|
|
Pajaca
|
Imam jih za en predal, pa še po omarah so stlačene, po moje jih je ene 10-15. Ampak zadnje čase uporabljam 3 k so mi fajn, pa en ruzak.
|
|
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 11:02:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Po moje nekje med 20 in 30 Pa saj jih res nujno rabim, no!
|
|
RE: Zdaj pa štejemo torbice... 20.4.2007 14:33:16
|
|
|
|
Anonimen
|
PA kje potem vse to shranjujete??????????????? Jaz imam najraje Filipov nahrbtnik. Če gremo kam skupaj, vse v njegov pingvinast ruzak stlačim, sam da men ni treba torbice s seboj vlačit. Drugače pa imam za vsak slučaj eno roza,vojaško zeleno in eno črno Fishbone za čez rame. Pa to menjavam. Aja, pa 2 poslovni
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?