Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 11:48:53
|
|
|
|
kepa*
|
Moram povedati, da opazam, da sem zadnje dni zelo zelo nerodna. Namrec, samo primer: danes pri zajtrku sem najprej vrgla po tleh kruh s sirnim namazom, kmalu zatem pa mi je nekako uspelo politi se skoraj polno skodelico bele kave... Za popenit.:ups: Pred nekaj dnevi sem v roku pol ure razbila dva kozarca. Kar naprej mi padajo stvari iz rok. Se to dogaja tudi vam? Je to pogojeno z nosecnostjo, ali sem samo jaz postala se vecja neroda, kot sem ze bila? :-))) no, pa da se nekomu povem: vceraj sem imela UZ v 28 tednu in je pikica tezka okoli 920 gramov. Se malo pa bo kilca.:bravo: Ampak beba nas ze zdaj zafrkava, noce in noce dati nogic narazen, da bi videli ali je:modri: ali:roza:. Presneto! No, kakorkoli, zvedeli bomo najkasneje januarja, kajne? Lepo se cartajte.
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 12:27:41
|
|
|
|
Pupica
|
HE, HE, HE:)-:)-:)-:)-:)-si me spomnila na moje čase...to je blo za neverjet.No stop so mi letele svari po tleh, če je kaj lahko padlo in se razbilo potem se je to zgodilo v teh9nebesa:)-:)-:)-:)- lp :muca:
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 12:49:16
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz sem bila že prej štorasta, med nosečnostjo je bil pa pravi žur! Vse glaže sem potolkla, hihi:)-:)-:)-. Še dober, da mi zdej tamali ne leti iz rok:)-:)-:)-!
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 12:53:25
|
|
|
|
niki5
|
pri meni je bilo tudi tako... ko mi je začelo padati po tleh, se je potem kar stopnjevalo :ups: no, zdej je na srečo že boljš ;)
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 13:14:49
|
|
|
|
mašinca
|
Moram rečt, da nisem pretirano nerodna, čeprav sem že v 30. tednu. Če odštejemo sesut služben mobitel, nisem še nič drugega razbila. Sm brala, da je to tudi eden od pojavov v nosečnosti. :nosecka: Jaz imam naslednji pregled šele v 32 tednu in že komaj čakam, da spet vidim pikico mojo. Jaz bi pa že lahko vedela kaj imamo, pa nočem. :) Čau Maša
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 15:14:12
|
|
|
|
pia1
|
nerodna in pozabljiva za popenit...
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 15:15:46
|
|
|
|
tiha
|
Jap, tudi meni vse iz rok leti, pa polijem in napackam se vedno po trebuhu in to bolj po spodnjem delu trebuha, da potem vidim šele v ogledalu kakšna packa sem. Zadnjč sem nabavljala čevlje v City parku in se mi je ena nalepka pripopala na trebuh (seveda je nisem videla), me je moral tak skuštran zelo prijazen prodajalec opomnit, da imam nekaj prilepljenega (pa še ful nerodno mu je bilo) :)- . No, mojo :roza: bom spet videla čez tri tedne, ko imam kontrolo rasti (upam, da bo kaj bolj zrastla). Zvečer zaspim pred TV, ko se odkobilim v posteljo pa zaspat ne morem :zmeden: LP :sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 15:37:22
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem se sredi Mothercare-a na tla na rit vsedla. sem čepela ob stojalu in nekaj gledala. pa me je že hitela prodajalka pobirat.:ups::)-. Lp Lunca
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 15:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)- lp,:fis: Lunca-btw.-veš kaj sem dones sanjala- da boš imela dvojčici:)-
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 17:02:22
|
|
|
|
cekrček
|
Jaz pa ne da sem štorasta ampak sem pa kot tiste stare babice -pozabljiva in sklerozna, si morm kr vse zapisat drugač je cela zmeda v moji glavi.Sploh se mi ne da razmišljat, kot da bi bila z mislimi čist v enem drugem svetu...:angel::angel::angel: lp
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 14.10.2004 18:36:02
|
|
|
|
Abby
|
Tudi jaz se težko zberem, pa pet izpitov imam v planu še pred novim letom. Pikico pa grem gledat danes teden in upam da se bo že videlo, ali je :roza: ali :modri:. Navijam za prvo opcijo. Sem pa še vedno zelo razburjena, ker že 10 dni čutim gibe. In to vsk dan! :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Nerodnost....se to dogaja tudi vam? 15.10.2004 8:05:15
|
|
|
|
mašinca
|
Pozabljiva sem pa tut jaz. Se mi včasih zdi, da sem kot kakšna stara mama. :ups:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?