|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediater Dovnik
19.4.2007 19:50:01   
Tadeja83
Zanima me, če katera pozna pediatra Dovnika? Ordinacijo ima na Borštnikovi v Mariboru. Kakšne imate izkušnje z njim? Mi imamo drugače dr. Škorjanc Antolič, ampak mi je ravno danes povedala, da gremo vsi njeni pacienti z junijem k doktor Dovniku. Sem malo razočarana, ker sem se zelo navadila na našo zdravnico, ampak kaj hočemo.

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Lp, Tadeja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediater Dovnik
20.4.2007 9:39:46   
muška
Mi hodimo k njemu že več kot 3 leta in ti lahko povem samo dobro. Sicer je res, da sta moja otroka kar zdrava(trkam), razen prehlada, vnetega ušesa in lažje angine, še nismo preboleli(spet trkam) , tako da se vidimo zelo malo user posted image  .

Drugače ti pa lahko povem, da je Igor super dečko , otroke pozna po imenu, za vsakega se ZELO zavzame, vse pregleda, če te kaj zanima razloži na dolgo in na široko, vedno vpraša, če še imaš recimo svečke oz. sirup za zbijanje vročine,...
Tudi sestra Vera je super, ravno kar sva bili na telefonu, ker ima moj sine vneto oko. Naroča tako, da ne rabiš dolgo čakat (no tu in tam se povsod kaj zalomi), jaz sem res zelo zadovoljna z njimi!

(odgovor članu Tadeja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 21:48:01   
POKPOK
Zakaj pa? A bo nehala delat?user posted image user posted image Ja kam nas bo pa vse dal? Sem slišala o njem same lepe stvari, o Suzani pa še lepše.

(odgovor članu Tadeja83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2007 23:14:08   
monja
Draga Tadeja!
Dr. Škorjančeva se seli k dr. Dovniku, kar pomeni, da bosta imela odslej skupne delovne prostore na Borštnikovi 79. Nikakor pa zdravnica ne gre v pokoj, Bog ne daj! niti nas ne bo predala. Sem ji prejšnji teden povedala, kaj ste napisale, pa se je tako nasmejala... Torej vsi gremo na novo lokacijo za njo!

Mati ni oseba, na katero bi se opirali,
ampak oseba, ki naredi opiranje nepotrebno...

(odgovor članu Tadeja83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 8:41:49   
Lenny
Že skoraj 5 let smo pri Dovniku in nikoli nismo imeli nobene pripombe. Otroka ga imata rada, sestre so prijazne, v glavnem O.K.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?