|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram-Ptuj
19.4.2007 18:53:50   
moni30
Me zanima, če ima katera izkušnje. Kakšne so čakalne dobe in če se da seme prinesti s seboj? Meni je moj zdravnik sicer rekel, da lahko, ampak me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Pa to še, kako dolgo se potem čaka na izvide?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram-Ptuj
20.4.2007 10:19:48   
lana38
Sicer ti ne vem o tvojem vprašanju ničpovedati. Zanima pa me, kam gre tvoj na spermiogram?
LP

lana38

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 13:17:59   
moni30
Moj G naju je napotil v ptujsko bolnišnico v laboratorij k dr Kasum-u. Jaz bom najbrž naslednji teden klicala, pa bom imela tudi inf. iz prve roke.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 14:04:46   
stunfek
Po privedovanjih ene punce z RR, bom nick izpustila, da ne bo kaj narobe :) ti toplo priporočam, da vsekakor zadevo prineseta s seboj, saj menda ni tako enostavno moškemu to naredit tam. To sta namreč tudi onadva opravila v Ptuju in imela zelo grozno izkušnjo, potem pa izvedela, da lahko s seboj prineseta. Menda se lahko v lekarni kupi sterilni lonček in zadevo, po privedovanjih med vožnjo držič med nogam in da morač prinesti v pol ure. Pa srečno!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu moni30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 14:55:29   
digi
Hoj,
mi2 sploh sicer nisva šla, ker sem tik pred datumom ugotovila, da sem noseča in tudi nisva se naročila na Ptuju, ker je mojemu bilo zelo neprijetno, zato sva šla v mb, kjer sva se šla naročit septembra, datum pa je dobil 15.2. lani (saj je Timon sedaj že star skoraj 7 mesecev- svašta kako čas mine). KAr se pa tiče zraven nošenja pa je tako, da moraš menda res v najkrajšem času to zadevo tja prinest (30min) in jo imeti nekje ob telesu na toplem......

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2007 9:25:13   
PAMELA
Spoštovana moni30,
kot je že stunfek napisala, sem ta anonimna z grozno izkušnjo prav jaz (in moj mož).
Kaj tako srammotnega kot na Ptuju, se nama v najhujših sanjah še ni pripetilo.
Pa naj ti opišem celoten postopek:
Z napotnico moj dragi pride zjutraj v laboratorij - v čakalnico, kjer je bilo približno 100 ljudi (vsi so stali in čakali). Tam ni nobene zasebnosti in tako je pred vsemi moral dati napotnico tam sestri, ki mu reče: v tale lonček dajte. In ko moj vpraša kje? mu reče ja na wc-ju. Ko gre na wc, pa doživi šok - Wc ji so pregradni moški - ženski, vse v belih umazanih ploščicah, vse smrdi po urinu, in wcji so med seboj predelani samo z 1,8m stenami (se pravi zgoraj in spodaj odprti). Da pa je bila zadeva popolna, ni niti enega wcja, da bi se lahko vanj zaklenil. Ker je bila zima, je imal bundo, ki je ni imel kam obesit, ... ko pa je hotel pričeti, pa ni niti slučajno se mu dvigno (prav nasprotno - rekel mi je, da ga je čisto not potegnilo). V wcju je bila skoz gužva, saj so ljudje dajali zjutraj urin in blato.... z eno roko je moral držati vrata, da mu kdo ni direkt not pogledal - V GLAVNEM TAKO PONIŽUJOČE, DA BI ČLOVEK PRAV PRIJAVO BOLNICO IN JIH TERJAL ZA PSIHIČNO ODŠKODNINO, KI JO JE TAM DOŽIVEL.
V glavnem, nič ni mogel dati - v jezi odšel v polno čakalnico, vrgel lonček sestri pod noge in na glas vpil kako sramotno je to, da nimajo enega samega malega prostora (formalno pa so registrirani in opravljajo spermiograme????!!!!!!!?????). Prišel je direkt meni v službo in se zjokal (videla sem ga prvič jokat) in takrat mi je rekel, da od mene ne pričakuje več, da greva v postopku naprej.... Vglavnem, zjokala sem se še jaz.
Potem sem pa šla v lekarno, kupila sterilni lonček, vse sva opravila doma in sem jim jaz odnesla v laborat. na ptuj in jim  še jaz povedala svoje mnenje (verjami nisem se šparala). Mož pa me je samo to prosil: prosim idi gledat kaki so wcji. In res sem si jih ogledla. Zaradi službe dosti potujem po celem svetu in takih wcjev pa še res nisem videla - res nikjer - niti na kitajskem.
Nauk te zgodbe: Ne želim nikogar grajati ali tišati v drek - povedala sem čisto resnico - zgodbo pač, ki se je pripetila nama v boju z neplodnostjo.
V roku dveh let, ki sta potekli od takrat, nisva nikoli več naletela na kaj tako sramotnega, kot je bil Ptujski spermiogram.
Priporočam vsaki, ki hodi na Ptuj, naj seme prinese od doma (naj si pa gre ogledat wcje v laboratoriju).

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?