|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr.Mojca Kopše Berčič
19.4.2007 17:05:39   
annie
Pozdravljene! Kmalu bom imela morfologijo, vendar ne pri svoji G (dr.Ozimičevi), ker bo na dopustu, ampak pri dr. Kopše Berčič Mojci. Pa me zanima, če je ta G v redu? Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr.Mojca Kopše Berčič
20.4.2007 15:10:15   
mojMika
Dober dan!

Dr. Kopše Berčičeva je moja ginekologinja in je zelo vredu!

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2007 18:47:38   
lilprincess
Se pridružujem mnenju. Tudi moja g je, in je odlična.

(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2007 19:56:58   
pupi
Ni boljše G!! user posted image user posted image

(odgovor članu lilprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2007 19:58:46   
pupi
Aja še to, ko sem bila nazadnje pri njej je očitno na novo dobila 3D UZ in je imela ful veselje si ogledovat našo babiko!! Res je svetovna!!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2010 12:36:16   
cepetavka
Tole je sicer stara tema, ampak me vseeno zanima, če katera ve da bi dr. Mojca Kopše Berčič imela 3D uz? Pa še naplošno me zanima koliko uz vam je delal v nosečnosti?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.4.2010 8:15:28   
annie
Cepetavka, ti bom kar jaz odgovorila, ko sem takrat odprla temo user posted image Sedaj sem drugič user posted image in kolikor se mi dozdeva ima 3d uz, ker mi sedaj na morfo ni mogla na navadnem uz videt spola in se je na 3d ful trudila, da bi mogoče bolje videla...sama jo sicer osebno za 3d nisem vprašala, ker ga nisem imela namen delat. Drugače glede uz v nosečnosti ti baje po novem pripadata samo 2 uz-ja, drugače pa sem jaz sedaj imela že 3-uz-je zaradi določenih težav, pa enga bom baje še imela. Mislim, pa da ona v "normalni" nosečnosti še vedno dela po 3uz-je (potrditveni, morfo in pa proti koncu, ko pogleda položaj otročka....)

< Sporočilo je popravil annie -- 26.4.2010 8:18:58 >

(odgovor članu cepetavka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.4.2010 15:56:01   
m_aja
user posted image najboljša ginekologinja user posted image sem full zadovoljna z njo meni je nardila že 5 UZ

1. - pogledala če sem noseča
2. morfologija
3 ponovitev morfologije
4. sem mela premalo maternico pa je pogledala če je vse ok
5. sem pa mela dva popadka na CTG in odprta sem bla že 2 cm pa je tud preverla če je vse ok

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2010 10:14:42   
cepetavka
Zakaj pa je naredila ponovitev morfologije?  A si imela kakšne težave? Meni je sicer fajn ginekologinja, ampak vsi pregledi so tako na hitro. Jaz sem vesela, da je vse ok in ne rabim nekih posebnih pregledov. Ampak malo čudno se počutim, da so tak na hitro.

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.4.2010 22:05:52   
m_aja
ponovitev morfologije mi je nardila ker ni dobro vidla vsega prvič 

(odgovor članu cepetavka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.5.2010 20:48:12   
cepetavka
Še eno vprašanje glede morfologije pri dr. Kopše Berčič. Meni namreč ni dala slikice in ne vem, če je to zato ker je pozabila ali je to normalno da jo ne da? Takrat se sploh nisem zavedala, da je ni naredila. Šele ko sem prišla ven sem se spomnila. Zdaj me pa ful jezi, da je nimam user posted image
Upam vsaj, da ni to moj zadnji uz...

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?