|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   modrci za dojenje
19.4.2007 15:32:51   
Jelenche
vprašanje je sledeče user posted image

ali mogoče katera ve kje se lahko kupijo normalni moderci za dojenje, ... ne taki ki te zakrijejo ke gor do vratu.

Hm... me vem če me boste razumele. Rabim tak modrček za dojenje da lahko vseeno oblečem majčko z dekoltejem. Torej da moderc ni preveč globok (kot so vsi ti ki sem jih videla za dojenje) primer:

http://www.kepica.com/triumph.html

kaj takega bi mela.

http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=1945175

kaj pravite kje se dajo taki moderčki še kupit? Pa seveda da cena ni prveč zasoljena.

hvalaaaaa  user posted image
LP

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: modrci za dojenje
19.4.2007 15:50:55   
Samoyedka
Lisca trgovine- fuuul lepi modrci za dojenje, jaz sem dala lani zanj okol 4.000 sit, pa ga nosim še zdaj, čeprav ne služi več "svojemu namenu" user posted image Se super pere, mehak, udoben, pa lep na pogled. So pa modrci npr.iz H&M zame osebno en navaden druser posted image , naslednjič raje dam tiste par € več, pa imam neki dostojnega.

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 17:10:46   
MarijaPo
www.otto.si in pa www.neckermann.si

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 17:35:41   
pravljica
ne vem, zakaj bi komplicirala...jaz že 2. dojim skoraj 2 leti pa nisem imela nikoli moderčka za dojenje...čisto uredu so "navadni", podloženi moderčki s kostjo, takšne kot vedno nosiš in v katerih se počutiš uredu user posted image  tudi praktični so, brez nekega zapiranja in odpiranja, samo spodvihaš zgornji rob in je user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 18:13:09   
Putka
Jelenche, saj si sama na svoje vprašanje odgovorila. Torej Triumph (stanejo okrog 6.500 SIT, kolk je to € se mi ne da preračunavat), ki so res kvalitetni in bodo zdržali svoj namen. Meni Liscini modeli niso podpirali doječih dojk, mogoče imajo zdaj kake nove modele.

Tole o navadnih nedrčkih - se ne strinjam. Prvič, nekje zunaj si ne mislim modrca slačit, sploh tiste z malo večjimi številkami bodo razumele, ker ne grejo lepo nazaj. Tako pa samo zgoraj odpneš, pa je. Drugič, kost ni primerna za dojke polne mleka, je neudobna, tak nedrček se ne prilagodi dojkam, ki se polnijo/praznijo, temveč predvsem žuli. Jaz imam sicer vse modrčke s kostjo, ampak med nosečnostjo in dojenjem so dojke bolj občutljive, pa malo pogrizene, takrat pa dodatno draženje ni dobrodošlo.

Ti proporočam, da če imaš dobro C ali več košarico, investiraj v ene 2 modrca, ki bosta udobna in z dobro oporo, drugače ti bo zaradi teže vse dol visel - tak dekolte pa je še manj privlačen kot zaprta majica.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2007 22:14:35   
Nyah*
V Pikapolonici imajo tudi full fajne modrcke za dojenje, ne spomnim se firmeuser posted image , se pa strinjam s Putko, ce imas vecje prsi, potem si kupi fajn udoben in dovolj globok modrcek, ce hoces, da bo kaj drzal. Fensi modrcki bodo tezko primerno za dojeco mamicouser posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 12:39:41   
Jelenche
no, bom šla pogledat v lisco in pikapolonico, ampak srčno upam da ne bodo vsi modrci globoki. Verjetno imajo modrček brez kosti za dojenje tudi v "normalni obliki"

Sicer mi ne gre toliko za firme kot mi gre za to, da imam poleg standardnih za dojenje tudi vsaj 2 ki sta za dojenje ampak ne toliko globoka.

Super ste punce, hvala vam

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2007 13:43:29   
polona25
Tud jaz sem za tiste iz otto kataloga. So bombažni in ful lepih barv. Jaz sem že v prejšnji nosečnosti in po porodu imela tiste, ko so pakirani trije skupaj, roza, zelena in modra. So super udobni in poceni, glede na druge cene.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2007 18:31:46   
kaya2007
jaz sem ga naročila v neckermannu, čipkastega s kostjo, videti je kot običajen modrc-torej precej lepo.
kupila pa sem ga tudi od triupha, ga bom pa imela bolj za spat user posted image  aja, pa še na www.anita.com mal poglej, te modrce imajo v kepici (btc).

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2007 13:25:15   
Strawberrie Cherrie
Jaz vam dam nasvet, da kupujte to po porodu - ker jaz sem kupila 2 in oba sem dala dalje, ker med nosečnostjo sem imela BOMBA joške, sedaj imam pa čajne vrečke user posted image , ker mali tolk cuzari, da nobenega izmed modrcov, ki sem jih takrat kupila ne morem nosit, ker so mi preveliki.
Sedaj pa nosim kar navadne, dobro podložene, da imam neko obliko zizik user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2007 6:10:11   
3T
Tudi jaz sem full zadovoljna z modrci iz Otto-ja ( jaz imam model v kožni barvi iz mikrofibre ), so zelo mehki in lični za povrhu. Svetujem pa ti, da si za prvo silo morda kupiš enega, po porodu pa po potrebi, ker se prsi zelo spremenijo. Meni je tudi pomembno, kar pred dojenjem nisem vedela, da ima dosti ( kar precej ) kompaktne naramnice, da dajejo dober občutek, saj prenašajo kar lepo težo.
Sem pa poizkusila tudi z navadnim modrčkom, takšnim s kostjo, pa pri meni ni šlo, pa imam košarico C, ne vem kako bi to izgledalo pri kateri s košarico E itd.

lp

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.4.2007 10:04:18   
jasna
Se pridružijem pohvalam za modrčke iz otto. Pa še mladosti izgled imajouser posted image . Imam pa še ene prav navadne iz špara za ponoči. Prvih nekaj mesecev mi je mleko na veliko iztekalo in so bili nepogrešljivi. Porabila sem pa najmanj 2/dan, saj ko pride mleko na modrček začneš hitro smrdeti po kislemuser posted image .

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
24.4.2007 15:01:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jasna)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.4.2007 11:07:57   
karin412
Jaz sem bila zadovoljna z modrcem iz Pikapolonice - Alina model, brez šivov. Enega pa sem že med nosečnostjo kupila v baby centru od la vie, pa je zanič, ker me tišči in je tak masiven.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2007 15:27:23   
pika79
Hello,

Mene zelo mikajo tile modrci od OTTOfirme (3je v paketu, roza, moder in menta),  pa me zanima ali veste ali se jih da kje poiskusiti?

Pa kakšni so, ali so močni,..jaz imam košarico C ali D in obseg 95 v nosečnosti, pa me zanima ali bodo držali dojke gor? Pa še kakšen patent imajo, ali se sname celotni del modrčka ali le en del nekako notranji del modrčka? Pa še to, ali imajo šive, ki so vidni preko majic?

Hvala za vašo pomoč in lep dan,..

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2007 18:07:45   
principessa
A Liscin nedrček za dojenje stane samo 4000 SIT???user posted image

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2007 11:38:12   
3T
Jaz ne vem za te barvne, ker jaz sem kupila model v kožni barvi, tako da lahko komentiram le tega, ki mi je mimogrede super. Jaz sem si za začetek vzela le 1-enega in zatem še več, vendar vedno isti model.  Poleg tega lahko vse vrneš, če ti ne ustreza in ti vrnejo kupnino, tako poizkusiš če je to to.
Moj model je iz mikrofibre in brez šivov, z širokimi kompaktnimi naramnicami, snemljivi del je v celoti, ter resnično enoročno zapenjanje, kar drugi tudi deklarirajo, pa še zdaleč ni tako ( v mojem primeru Komet, in drugi modrc kupljen v Arielu ).

lp

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.5.2007 16:51:47   
principessa
Včeraj sem kupila 3 nedrčke za dojenje od firme Anita. 20 EUR in zelo ugodni. Priporočam!

(odgovor članu 3T)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.5.2007 18:07:24   
Anonimen
Principessa, kje pa si kupila modrčke?

(odgovor članu principessa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
18.5.2007 13:52:12   
principessa
Butik Grazia v Brežicahuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.5.2007 20:46:15   
ikonca
Sploh še nisem pomislila na to. Res si #do vrtau zapet"!

Pa sem najdla, sam ne vem kakšni so po kroju in kvaliteti

http://www.lavie.si/doma_si.html

(odgovor članu principessa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.5.2007 13:47:07   
livia
Jaz sem jih kupila preko otto, 3 v kompletu za ful poceni, in sem bila prav zadovoljna. Taki poletni, odprti.
Pa še ful so bile prijazne, ko sem klicala, da mi jih je pomagala zbrat.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 22
28.5.2007 14:09:45   
masna
Mene pa zanima ali se ti res po porodu prsi povečajo še za 1 številko?

meni so se že zdaj v nosečnosti povečali, pa so nam zadnjič v materinski rekli, da naj si kupimo še eno št. večjega za dojenje.... Pa se bojim da mi bo prevelik...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.