Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 12:18:14
|
|
|
|
mozart
|
Moja ginekologinja mi je za ureditev menstrualnega ciklusa predpisala kontracepcijske tabletke in napisala napotnico za k dr. Rešu, ker skoraj ni možnosti, da bi zanosila po naravni poti. Predvidevala je, da bom vsaj 3 mesece čakla na vrsto. Problem je v tem, da imam že 4.maja datum, 1. menstruacijo, ko naj bi začela jemati zabletke pa dobim šele konec aprila. PROSIM, svetujte mi tiste, ki poznate postopek pri dr. Rešu, ali naj s kontracepcijo počakam, ali bom imela veliko preiskav ipd pred (vsaj 3 mesece) .......kako dolgo je trajalo od odločitve, do vstavitve zarodka. hvala vam.
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:07:08
|
|
|
|
mozart
|
Napaka v datumu, ne 4. maja, ampak 4.junija. Torej naj bi tablete jemala 1 mesec.
|
|
|
|
RE: dr.Reš in kontracepcija 19.4.2007 13:44:52
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
kaj pa če bi kar poklicala v ambulanto,bi ti znali prav svetovati! čeprav verjamem,da tvoja zdravnica je na vse pomislila! pa srečno v postopku!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?