|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprava na porod
18.4.2007 20:40:44   
Anol
Živ,

Tiste, ki vas v kratkem čakam porod a, kaj dosti razmišljate o samem porodu. Za mene bo sicer bil to drugi porod, ampak imam občutek, da me je sedaj bolj strah, kot prvič oz. prvič me sploh ni bilo in tudi porod je bil čisto o.k., ampak sedaj pa ko se bliža se pa kar bojim. Upam samo na to, da bom imela, kot prvič v glavi samo to, da bo ja z otročkom vse o.k. in da nimam kaj jokat in jambrat na porodni, ker ne bo nič pomagalo, da je treba pravilno dihat in se skoncentrirat na pritiskanje, ko pride čas za to. Razmišljam a, bi mogla še kaj prebrat. Malo imam tud slabo vest, ker sem se ful manj gibala celo nosečnost, kot prvič, čeprav tud prvič lih nisem bila maratonc, ampak je bilo malo več sprehodov.
Odrito povedano upam na kakšen predlog kaj narediti, da bi strah izginil.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priprava na porod
18.4.2007 20:46:30   
Maxica
Oj, čisto normalni so ti občutki. Je pa res tako, da prvič niti ne veš, kaj pričakovati, v drugo si pa že bolj "štručko". Nikar se preveč ne obremenjuj, ne razmišljaj, kaj vse se lahko zgodi. Verjemi, da bo šlo vse v redu in da je najvažnejše, da v roke čimprej dobiš nov zakladek.
Boš tudi tokrat rodila z EA? Kdaj imaš pravzaprav rok?
Boš videla, čisto fajn bo šlo, ti sam ubogaj babico, ko bo čas za to, narava bo pa že sama poskrbela, da bo šlo vse tako, kot mora. Srečno, srečno, srečno.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anol)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Priprava na porod
18.4.2007 21:09:42   
Anol
Živ Maxica,

Rok imam 10.5.07, čeprav je veliko verjetnosti, da bom prej, ker mi nekaj že pojstlica kalcinira in so rekli, da če bo preveč, da mi bodo porod predčasno sprožili, upam sicer da ne še kakšen teden ali dva.
Imaš prav, sam babco poslušat pa bo, prvič me je res odlično vodila in je porod potekal lepo brez zapletov.
Ja, sem pa nameravala iti v Postojno, razen seveda, če bi mi kakorkoli zaradi otročka svetovali, da grem v Lj., ampak kolikor je zdravnica rekla je z otročkom vse o.k, ne bo ravno ful velik, tudi Ažbe je bil bolj majhen, ampak zdrav, to je važno.
Hvala za spodbudne besede.
Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?