|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dalija
21.4.2007 20:19:45   
Anonimen
user posted image user posted image  Hvala punce.

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
21.4.2007 21:44:51   
citrončica
Super,Dalija,sem vesela zateuser posted image ,samo eno info.-firbecuser posted image , kako si se sporazumevala tam?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.4.2007 21:52:46   
paris
Dalija, iz srca ti želim, da bi se ti uresničile najbolj skrite želje, tihe misli in veliki upi!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
21.4.2007 22:39:49   
Magi*
Dalija, sreča je na strani hrabrih. samo hrabre običajno pusti malo dlje čakati. jaz ti želim iz vsega srca, da je napočil tvoj čas in boš kmalu lahko božala svoj trebuščekuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
22.4.2007 14:44:13   
Blacky30
Iiiii, super, tudi jaz ti res privoščim. user posted image user posted image  Bom držala pesti.user posted image user posted image

Imam pa enako vprašanje kot citrončica: kako si se sporazumevala z zdravniki in ostalim osebjem?user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
22.4.2007 14:45:59   
Anonimen
Z zdravniki v hrvaščini,z ostalimi pa v angleščini.user posted image user posted image Hvala za lepe želje.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
22.4.2007 15:03:26   
tanikaa
Dalija. Že dolgo nisem mela solzne oči, zdaj pa so se mi res orosile. Občudujem tvoj pogum in vztrajnost. Držim pesti zate in prepričana sem, da bo sreča na tvoji strani. Drži se punca, mi smo na tvoji strani in mislimo nate vsako sekundico. Tisoč objemčkov.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
22.4.2007 15:04:48   
Anonimen
Hvala.Tolk ste vse prijazne,da mi je že malo nerodno.user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
22.4.2007 15:24:37   
tinkamiška
O, Dalija, superuser posted image user posted image user posted image user posted image   Bom stiskala pestke še naprejuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
22.4.2007 17:34:03   
tosja
user posted image user posted image user posted image  Dalija še naprej stiskam pestke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
22.4.2007 19:23:58   
blanč
tudi jazuser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 61
22.4.2007 22:52:09   
Nila
Seveda sem tudi jez zraven poleg vseh ostalih. Naj ti uspe!user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 62
23.4.2007 20:15:49   
Anonimen
Dalija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Konec leta pa le glej, da boš srečka user posted image . Potem bom vsaj lahko eni delila "pametne" nasveteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nila)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
23.4.2007 20:18:40   
Anonimen
user posted image user posted image  Obljubim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
23.4.2007 20:21:42   
Sulfinija
Dalija se zavedaš da boma midve v porodnišnici skupaj in boma skupaj k sebi stiskali svoje user posted image .Držim pesti zate!!!

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
23.4.2007 20:26:00   
Anonimen
Mojca iz tvojih ust v Božja ušesa.Hvala user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
24.4.2007 5:48:36   
Anonimen
Mojca in dalija, jaz vama iz user posted image želim, da se vama to res zgodiuser posted image user posted image . se bosta v en glas drli, vsaka iz svoje sobe, drug dan pa si že razkazovali najlepše user posted image na svetuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
17.5.2007 14:10:02   
tosja
user posted image  Stiskam pestke, mislim nate...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
17.5.2007 19:28:06   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

user posted image  Stiskam pestke, mislim nate...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z malo raziskave mi je uspelo odkriti aktualnost sporočila in se pridružujem user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 69
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?