|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (122. nadaljevanje)
13.10.2004 20:52:35   
Anitka
Hojla!

Upam, da ne boste jezne, ker sem odprla novo temo. Nekako morala sem jo.:)-;)
Danes sem bila spet cel dan zoma, ker sem po šihtu letela na en seminar, pa jutri grem spet med šihtom, potem pa popoldne že letim v Maribor na srečanje. Punce če kaj zamudim, se opravičujem, ampak vsak dan poslušam kaki zastoji so med Lenartom in MB in se že malce bojim. Ma naj mi še cesta greni življenje, kot da mi ga moja rodila ne dovolj. Se opravičujem za izpade, ampak po včerajšnjih rezultatih izvidov in po treh napotnicah, sem čist out. Še na jogi se nisem mogla skulirati, ker mi je med sproščanjem hodil po glavi HSG, prolaktin pa še ta spermiogram. Jaz se že kar vidim kako bom panična. Zdaj naj le rpide v ponedeljek ta spaka spakasta:hudicek: da jaz lahko pokličem v bolnico in še v tem mesecu opravim vse to.

PIA 73 najlepša ti hvala za opis tvojih izkušenj s temi tremi preiskavami. Zlata si in res iz srca H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica:! In veš dobro se z dobrim povrne in držim :miska::miska::miska::miska: da boš kmalu lahko razvajala še drugo ali morda celo drugi dve :duda::duda:
Aja punce dajte mi odgovorit na še nekaj vprašanj. A ste se pred HSG-jem oz. po njem morale kaj odpovedati :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ja za spermiogram pa mi je G dala navodila, da naj ne :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: dva dni pred preiskavo, pa da naj se spočije...... Joj naj je že enkart to za mano.

BEJBA še enkrat čestitke ob povečanju družinice.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem se spet spomnila naših začetnih nadaljevanj, pa našega srečanja v LJ (marca), ko je bil trebušček še čist majčken. Zdaj pa že pestvuješ. Joj kako čas hitro beži.

TIA zate pa :miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs: da čas hitro zaceli rane, čeprav bo v srčku vedno bolelo in da se bo v tretje izšlo s srečnim koncem.

GEA 1 žal mi je, da te jutri ne bo. Sicer pa le pridno počivaj in :pujs::pujs::pujs::pujs: da bo vse OK.

No pa še nekaj besed o srečanju. Torej, dobimo se jutri ob 16.30 v EUROPARKU - TAKOS. Kako bomo prepoznavne:zmeden2: :)-:)-:)- boste videle, da nas ne boste zgrešile. Sicer pa bodo naši mobiteli ležali na mizi.
Če se ne motim bomo tam: BAMBI, KOALA, BIBA 77, MEERYANA :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: PA MOJA MALENKOST. Pa morda se nam za kratek čas oglasi SIMONA S - upam, da se ti bo izšlo s časom vsaj za kakih 15 minutk. Kaj pa je s KLARISO,DARJO* IN OSTALIMI??????????? Če se bo katera še tam potikala naj kar pristopi, brez sramu in strahu, saj smo same borke:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Uživajte, lepo spite in se beremo/vidimo jutri:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
13.10.2004 21:04:49   
Anitka
Ups :ups: še PIKA 74 pride najverjetneje na srečanje. Sorry, ker sem te izpustila.:zaspan::zaspan:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.10.2004 21:55:20   
tia

Hojla,

HVALA vsem za tolažilne besede,pa kaj se res mi mora to dogajat.Pa glih na ta dan sem morala to zvseti,ko imava 5 obletnico.
Tako lepo sva jo praznovala,celi dan v :((:((:((:((:((:((:((:((:((.Pa še skregala sva se,pa samo zaradi tega,da sem taka cmizdra in panična.

Oprostite,ker težim ali vseeno ne morem si pomagat.
Zelo mi je žeal,da ne morem biti jutri z vami,ali obljubim da bom naslednjič,pa če nevem kaj se zgodi.

Bom končala,enostavno nisem pri sebi da bi kaj dobrega napisala,sem čisto,aut.

LP

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.10.2004 22:24:26   
meeryana
Halooooooo !!!!

Kot sem že pod temo srečanje napisala ne morem prit :((:((:((...pa tak sem se veselila, da vas vidim.

Naj vam povem, da M:hudicek: še sedaj ni......grozno. Test sem naredila včeraj ponovno :ups:(če pa ima ta baby mini check dva notri), pa je bil spet negativen. Tako da pomoje pač zamuja. Ampak sem brala po netu in gospod Pušenjak pravi, da je pravi čas za delanje testa 7-10 dan izostanka....tako nekako, sploh v takem primeru kot je moj. Da ti zamuja, test pa je negativen. No itak bo treba počakat. Bradavičke me še vedno bolijo, spodnji del trebuha tudi, apetit imam tako ali tako non stop povečan jaz, kar se mi tudi pozna, hihihihihihi, drugače pa nič. Žejna sem kot pred M. Čakm jo in čakam.....nje pa od nikoder.

Jaz vam želim prijeten jutri ob :kava: in obljubim, da sem na naslednjem srečanju zraven!!!

M :zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.10.2004 22:25:26   
meeryana
Madona sem hitro tipkala, same napake.....se opravičujem :ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.10.2004 7:02:32   
biba77
Dobro jutro, moje "zaspanke"! :zaspan:

Ja, jaz sem ozdravela in ze sarim po racunalniku 8) . Kak je fajn prit v sluzbo...me je ze vse bolelo od lezanja :zmeden: , ceprav sem lezala samo dobra dva dneva. Ja, pa se cetrtek je ze.... iiiiiii.... :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Ja, danes se vidimo. Sem prav radovedna, kako izgledate! :zmeden2: Sem ze avto rezervirala, da se bom lahk pripeljala... No, imam se dobre pol urce do nase "skupne sluzbene" kavice, tak, da se lahko se malo razgledam po RR, pol pa po kavico k nasim kofetaricam, pol pa delat. Nihce ni nic namesto mene naredo :( :( :( .

No, lep dan vam zelim, ceprav je malo hladno zunaj.

:miska:

Meeryana, skoda, da te ne bo!!! :( Pa drzim pesti, da se je test zmotil in da si naslednja :nosecka: , ki bo vriskala od srece!!!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.10.2004 10:37:20   
simonas
Tia zelo mi je žal, da ti življenje tako nagaja...

Glede srečanja pa se bom res potrudila prit, če boste le tako dolgo vztrajale, ker predvidevam čakanje in čakanje kot ponavadi. Anitka, ti bom poslala sms, ko bom gotova, pa mi boste sporočile, če ste še tam ali pa bom morala drugič poskusit srečo.

Lep dan vam želim!

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.10.2004 14:48:06   
pika74
Ojla Anitka:rozica: in ostale:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:, ki greste na srečanje v MB,

Vam moram samo povedat, da ne bom prišla na srečanje. Sem cel dan tuhtala - al bi al ne bi :zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2: in na konc sm dotuhtala, da je "boljš", da ne pridem. Mam še ful tle v službi, pa še po eno steklo moram k steklarju, pol bi me mogle pa čakat in jst bi bla čist fuč:zaspan::zaspan:, k že tko nardim vsak dan po 90km z avtom. Ampak - mam pa eno dobro idejo:bravo: - 17.11. imam službeno pot na Dunaj:sloncek::sloncek: in mimogrede se ustavim v MB, pa se lahk tak na hitro malo vidimo - kaj mislte? Vsaj tko, a mal winki-winki, pa gremo naprej:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:.

Jst upam, da ne boste hude name, k sm tko na konc zahinavla:ups:. Sam 17.11. grem pa zihr - 300%.

Vam pa želim, da se mate fajn:sloncek::zajcek::angel::bravo::love:;)8):):)-9nebesa, pa spijte še kšn kofetk:kava: zame:metulj:.

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.10.2004 6:46:53   
biba77
Dobro jutro! :zaspan:
Ja, Pika74, kako si se lahko tako zaposlila, da ti je zmanjkalo casa za nas?!? :) :)- :)
Ja, deklice moje, jaz sem se imela zelo lepoooo vceraj - upam, da ve tudi.
Danes imam malo guzve v laboratoriju, tak, da bom samo tu in tam malo pospegala k vam, pol pa se okoli druge ure mogoce kaj javim. Ja, lep dan vam zelim... pa cimprej odzenite tiste nadlezne :hudicek: M!!!
:miska:
Ps: Pika, jaz zal ne morem 17.11., ker sem v tujini (sem blizje Dunaju, kot Mariboru :zmeden: ).

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?