|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj mleko kot glavni obrok?
18.4.2007 11:29:41   
Mimmi78
Živjo,
moj malček je star 10,5 mes pa še vedno najraje je oz. pije mleko. Sicer nimamo težav s hranjenjem, poje vse (kdaj bolj kdaj manj z veseljem), vendar pa še vedno po zajtrku in kosilu popije cca 2 dl mleka (adaptiranega). Za večerjo pa je samo mleko, ponoči tudi mleko, vendar ne vedno. Kot da mu gosta hrana ni tisto pravo, kar se je, vedno hoče še mleko. Ali imate tudi druge take izkušnje?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj mleko kot glavni obrok?
18.4.2007 11:32:52   
Pingvinčica
Naša je bila ista do 15m obvezno po obroku flašo mleka. Potem je pa kar na enkrat naredila konec in ga danes tudi probat noče več samega. Stara je pa 23m

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 11:35:51   
Mimmi78
Pingvinčica, kdaj pa si začela z navadnim mlekom (ne prilagojenim oz. dojenjem), ali si postopoma začela uvajati navadno mleko. Pa še nekaj: s katerim mlekom pa si začela (navadno prekuhano, alpsko...)? Hvala za odgovore.
lp

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 12:23:46   
Pingvinčica
Jaz sem začela z navadnim mlekom kar kmalu okoli 8 meseca, začela sem postopno z navadnim mlekom, ki sem ga prekuhala. Res pa je da Tia ni imela nobenih težav z alergijo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mimmi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 19:01:46   
LUNA06
No Mimmi78 ravno to sm te hotla prašat zakaj ne daš navadnega mleka.Sej zdej bi ga pa že lahko.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 19:12:44   
Anonimen
Moj je bil star 13 mesecev in zelo rad je, je use, sploh ne sme vidit, da bi kdo kaj jedel in da nebi njemu dal, vendar tisto flaško z mlekom še mora vedno dobiti zjutraj in po kosilu (pred popoldanskim počivanjem) in še obvezno zvečer.
Ponoči sem mu tudi dolgo časa devala mleko.
Kakšen slab mesec že spi celo noč in ne rabi mleka ponoči.
Je pa to čisto odvisno od otroka, eni rabijo več eni manj.

(odgovor članu LUNA06)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?