Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Tule gor ste zdaj tako debato vsekale. Tele samohranilke mečete vse v en koš se mi zdi. Jas sem tut samohranilka namišljena. Sam naj povem, da se ne vozim z marcedesom, pravzaprav sploh nimam svojega avtomobila, vendar premišljujem al bom še lahko kakšno položnico ta mesec plačala in ko grem v trgovino kar gledam, kaj kupiti. Mal pa morate gledati na to, da vsaka nima tko fino doma, da bi ji mož ali partner, dal tisti svoji dohodek(plačo). Je pač takšno življenje, ene imamo nepošlihtane te zadeve. Se pa znajdemo na ta način, da smo namišljene samohranilke in to zato, da lahko svoje otroke preživimo. Sedaj boste pa po meni tolkle, vendar pomislite prej, kako preživeti 5 člansko družino z točno 700 evri, katere sem dobila ta mesec, to je tudi dohodek partnerja zraven (se nas je usmilil in nam nekaj dodal evrov ta mesec). Moram pa povedat, da nisem goljufala države s tem da sem samohranilka, saj sem bila zaposlena, kar dobro zaslužila. Sedaj sem pač v tej krizi in tole me je razkurilo in ne mečite vse v en koš. Ja je pa res, da je veliko takih, ki se res vozijo z marcedesom in izkoriščajo državo. Kratko pa potegnemo mi, ki svojemu otroku ne moremo nuditi niti včasih najnujnejše. Morala sem napisat tole me je mal prizadelo. Tudi glede anonimnosti oprostite so pa le tko delikatne zadeve, da drugače ne gre. Ja določena oseba bo pa tko vedela katera sem. Take ljudi razumem, ki si na tak način pomagajo preživeti. Ampak tistih, ki se s tem okoriščajo, da imajo še več pa več pa več, tistih pa ne maram..
|