Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Senčnik za traxx jaguarja 18.4.2007 13:10:33
|
|
|
|
* Saby *
|
Živijo! Tudi mi imamo tak voziček vendar v plavi barvi - ice. Baje, da marele ne obstajajo, kupiš pač univeralno. Glede košare- naš je bil v njej do meseca marca -dopolnil je 4 mesece. Zdaj se mi zdi da je prevroče zanjo, pa še rad gleda okoli sebe. Ker se mi še ta voziček zdi prevroč smo nabavili Quinny-ja zapp. Je zelo robusten za poletje. No, vsak ima svoje mnenje!
|
|
RE: Senčnik za traxx jaguarja 18.4.2007 13:48:45
|
|
|
|
alja01
|
Mi mamo tud traxa, vrečo smo uporabljali do meseca marca, pol je blo pa prevroče za našo in smo vrečo nadomestili z ovčko, pa ji kr paše. Senčnik smo pa kr univerzalen kupil v BC (temno moderga, kot je vozek), pa je OK. Lp
|
|
RE: Senčnik za traxx jaguarja 18.4.2007 20:04:09
|
|
|
|
tančica
|
A pa je dovolj naklonjen voziček brez košare, moj je star en mesec ali je lahko brez košare?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......