|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sex po epiziotomiji
18.4.2007 8:50:52   
Anonimen
Kdaj neha bolet in špikat pri user posted image  po epiziotomiji? Sploh kdaj? user posted image  Res, da smo šele dobra dva meseca po porodu, sam vseen, tud sprostit se ne morem, mam občutek, da me bo raztrgalo. user posted image

Torej, kdaj vas je nehalo špikat popolnoma in ste spet čist sproščeno user posted image ? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sex po epiziotomiji
18.4.2007 8:57:03   
taška30
Jaz sicer nisem imela epiziotomije, le en al dva notranja šivčka, pa ti moram povedat, da sem ju tam do cca. 5 meseca po porodu vsakič konkretno čutila.
Vsakič sem rabla kakih 5 minut, da sem se popolnoma sprostila in je nehalo bolet.user posted image
Res popolnoma v redu (kot pred porodom) je bilo šele po pol leta.

Tko da, žal, z moje strani nič kaj spodbudne novice.user posted image user posted image
Mogoče bo pa pri tebi hitreje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2007 8:57:25   
Blacky30
Jaz sem imela epiziotomijo in raztrganino nožnice po celi "globini", od vstopa vse do materničnega vratu. Ampak me je g. zelo lepo zašil, se je ful trudil in me šival 45 minut, tak da je na koncu bil prav ponosen, kako je zrihtal zadevo, ker je še babici rekel: Ste videli, kak sem to zrihtal!?user posted image user posted image user posted image user posted image  Kot da bi gumo zaflikal.user posted image user posted image  

No, 6 tednov po porodu sva prvič poskusila in je samo malo zapeklo in nič druga, je bilo fajn. Res pa je, da se meni po porodu nožnica zelo vlaži v primerjavi s prej, tak da je bilo verjetno že zato lažje.
Ene ženske, ki so jih slabše zašili, se pritožujejo, da jih vleče in boli še nekaj časa po porodu.
Odmisli in ne misli na šive, pa bo veliko lažje, boš videla. Sicer pa si vzemi čas!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2007 9:02:01   
facka
jst mam tudi šivano, ne vem sicer za število šivov, vendar nimam nobenih težav, se pa spomnim, da sem takrat komaj čakala, da mine tistih 6 tednov, pa mislim, da sva še malo pohitela. Imam pa tudi sama občutek, da se mi nožnica po porodu še bolj vlaži, čeprav bi si včasih želela malo manj mokroteuser posted image

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2007 9:04:11   
Maleal
Mene je skozi malo bolelo,čeprav sem bila čisto sproščena,tako kot pred porodom mi je bilo šele po enem letu.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 9:06:20   
Anonimen
Mene boli ze.. ko tole berem... user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 9:31:41   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

user posted image  
Mene tud. Ko sem prebrala taprvi stavek od Blacky sem si rekla: No, Taška, bejž dol iz tele teme, ker tole je moja nočna mora, do PDP-ja pa še par dni, tko da...že itak zadnje dni preveč mislim na to, pol pa še tak nazoren opis...
Že bežim!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2007 9:37:21   
Anonimen
Se mi zdi, da me je ene pol leta po porodu kar fajn matralo, cukalo, peklo, skupaj vleklo... Zdaj je bolje, samo jaz nisem med tistimi srečnicami, ki bi se ji po porodu bolj vlažilo, ampak je občutno slabše, tako da dvomim, da bo kdaj še tako kot je bilo včasih.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2007 10:33:41   
Anonimen
Kmalu bo dve leti od poroda, pa je katastrofa user posted image
Brez lubrikanta sploh ne gre. Vse me boli, špika, peče user posted image  Niti moja ginekologinja ne ve, kaj je to...mi je dala vse sorte kreme, pa nobena ne pomaga...sem se že kar navadla, da me naslednja dva dni po odnosu boli in peče user posted image
In temu primerno se zelo redko sploh spraviva seksat user posted image  čeprav, bi pa user posted image  ampak...bah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2007 10:51:54   
Blacky30
Sorry, taška30, nisem hotela.....user posted image , če pa jo zanima.user posted image  
Pa mi ni nič hudega, poglej me danes, 22 mesecev po porodu, kot rožica in zelo rada seksam.user posted image user posted image user posted image  
Kar pogumno in nič ne misli na to. Sploh pa, če si prvič fasala samo dva lepotna šiva, potem bo v drugo še manj al ne? Tak pravijo in jaz se s tem tolažim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2007 12:25:16   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

user posted image  
Mene tud. Ko sem prebrala taprvi stavek od Blacky sem si rekla: No, Taška, bejž dol iz tele teme, ker tole je moja nočna mora, do PDP-ja pa še par dni, tko da...že itak zadnje dni preveč mislim na to, pol pa še tak nazoren opis...
Že bežim!user posted image

Jaz pa že tako potolažena, da je "kritičnih" le prvih 6 tednov user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2007 15:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NinaF

Jaz pa že tako potolažena, da je "kritičnih" le prvih 6 tednov user posted image

Phe! 6 tednov še mim ni smel it. user posted image

(odgovor članu Kaštrun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 16:03:58   
piščanc
jaz sem nehala pretiravat, ko sem v reviji videla, kaj dejansko je bilo prerezano, čisto malo, na strani.

res pa je, da me še sedaj včasih malo špikne, če se preveč razteguje v eno stran, pa sem dve leti po drugi (ne veliki) epiziotomiji.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2007 16:07:38   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Kmalu bo dve leti od poroda, pa je katastrofa user posted image
Brez lubrikanta sploh ne gre. Vse me boli, špika, peče user posted image  Niti moja ginekologinja ne ve, kaj je to...mi je dala vse sorte kreme, pa nobena ne pomaga...sem se že kar navadla, da me naslednja dva dni po odnosu boli in peče user posted image
In temu primerno se zelo redko sploh spraviva seksat user posted image  čeprav, bi pa user posted image  ampak...bah.

vzrok za mojo suhost so bile kontracepcijske tabletke, sedaj imam maternični vložek, mmmmmuser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2007 18:00:16   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Phe! 6 tednov še mim ni smel it. user posted image

Mene je pa po porodu kar razganjalo, kljub temu, da sem komaj hodila, raje sem stala kot sedela......ampak v akcijo sva šla takoj, ko se mi je zdelo, da je malo boljše, slab mesec po porodu. Priznam, da je takoj na začetku bolelo kot user posted image user posted image user posted image  , drugič je bilo že boljšeuser posted image  Sem pa čutila rahlo bolečino skoraj celo leto po porodu, potem se je pa stvar uredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2007 22:17:43   
žiža
Mene je bolelo do drugega poroda. Zdej je pa kot nova.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2007 22:36:10   
Demy
Jaz si pa kar ne upam povedat svoje zgodbe.... (Upam, da to ne bere kak ginekolog)  Rada seksam in kljub epiziotomiji sem seksala že deveti dan po porodu. Med samim seksom me ni čisto nič bolelo.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2007 23:50:20   
muki1
Meni je zdaj, 6 mescev po porodu že čisto kul, sploh več ne vem, da sem jo imela...je pa bilo v začetku res čudno...pa še dolgo sem odlašala user posted image
Saj bosta nadoknadila user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Demy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?