Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 19:40:23
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz menim,da službo boš že dobila drugo, za otroka pa leto hitro minejo in je potem zanositev vedno težja.Zato bi jaz kar zanosila, pa pač..kar bo pa bo!
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 19:43:18
|
|
|
|
tinaaja
|
Zanosi in cim dlje ne povej.. Tako bo porodniska visja, drugo sluzbo bos pa ze nasla v enem letu.
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 19:45:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za pozitivne misli. Naj samo še dodam, da stanovanje imava, avto tudi (če mu lahko tako rečeva )...u glavnem vse klapa, samo redni prihodki ne.
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 19:55:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanosi in cim dlje ne povej.. Tako bo porodniska visja, drugo sluzbo bos pa ze nasla v enem letu. Se podpišem pod to.
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 20:07:27
|
|
|
|
perlica
|
Ponavadi še prej dobiš službo,če imaš že otroka.Tako,da mislim da prej raje otrok pol pa služba.....
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 20:11:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Midva sma es odločila za zdravljenje in za oroka,službo bom že našla,sicer pa se sedaj ukvarjam z nečim,da dobim vseeno kar euro,da nisem čisto brez vsega,to pa še zraven službe lahko vdno vdno delam kot dodatnmo,kajti temu se ne bom odrekla,naprej otrok in nato služba to je bila najina odločitev. LP Mojca
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 20:15:30
|
|
|
|
koala
|
Odločiti se bosta morala sama, samo jaz sem mnenja, da se služba otroci pa vsaj pri nekaterih ne pridejo kar tako. Jaz bi se odločila za otroka.
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 20:31:44
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
živjo, jaz bi se itak odločila za ! ker službo bom že našla,zmeraj sem jo! lahko pa ti povem,da obstaja velika verjetnost,da bom ostala brez trenutne zaposlitve,če bom kmalu zagledala ! in sva se z partnerjem že vse o tem pogovorila in našla rešitev,ki je v redu!
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 21:30:14
|
|
|
|
Blejka26
|
jaz ti tudi svetujem da zanosi in imej otroka.Sej boš potem videla kako bo z službo.Mogoče te pa ne bodo odpustili.Vso srečo
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 22:38:08
|
|
|
|
jadrnica
|
jaz bi se odločila za dete , brez pomislekov, ampak ti pa sama presodi, kaj si žeiš. Pomembno je vedeti, da je človek najbolj srečen takrat, ko doseže zastavljene cilje. Tako da si zastavi cilj, nato pa ga poskušaj doseči, pa bo. sreča zagotovljena.
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 17.4.2007 23:54:39
|
|
|
|
Katrin
|
Anonimna, tudi jaz sem bila v taki situaciji. Danes sem srečna mamica 2 letne srčice, službo pa tudi imam (vzeli so me celo nazaj v staro službo). lp
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 18.4.2007 20:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage ringarajke! Hvala vam, res, iz srca... Z dragim sva se odločila....greva v akcijo.... ... Kar bo pa bo... Prva sem jaz in moja sreča, ne živim, da delam, kajne... Uf, kar odleglo mi je...bo že.... vedno se najde pot.... Zaželte mi srečo, da bo vse ok... Lep pozdravček in veliko sreče ter zdravja vam in vašim najdražjim...
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 20.4.2007 18:38:12
|
|
|
|
citrončica
|
Tudi jaz mislim,da si se prav odločila, ,za tistega,ki želi delat se vedno nekaj najde,tako da službo odmisli,pa se na osredotoči,ostalo bo pa samo prišlo.... srečno!!!!
|
|
|
|
RE: Imeti otroka ali službo? 30.5.2007 18:58:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi midva sva se odločila za otroka, čeprav sem v odpovednem roku in sem ostala brez službe. In vem, da sva se odločila prav!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?