|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imeti otroka ali službo?
17.4.2007 19:36:38   
Anonimen
Drage ringarajke!

Zelooo si želim otroka, ampak se hkrati bojim, da bom izgubila službo, če zanosim, saj sva oba s fantom zaposlena le za določen čas. V naši službi za nedoločen čas jemljejo le občasno (kot se jim zljubi), jaz pa si čakati ne upam, saj ne bi rada, da bi bila stara mamica in da se mi urca izteče...user posted image

Prosim svetujte mi...kaj narediti? Kako bi se vi odločile? Bi reskirale?

Hvala vnaprej!

P.S.Prosim, ne zamert ker sem anonimna...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imeti otroka ali službo?
17.4.2007 19:40:23   
Njuškalo
Jaz menim,da službo boš že dobila drugo, za otroka pa leto hitro minejo in je potem zanositev vedno težja.Zato bi jaz kar zanosila, pa pač..kar bo pa bo!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 19:43:18   
tinaaja
Zanosi in cim dlje ne povej.. Tako bo porodniska visja, drugo sluzbo bos pa ze nasla v enem letu.

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 19:45:29   
Anonimen
Hvala za pozitivne misli.

Naj samo še dodam, da stanovanje imava, avto tudi (če mu lahko tako rečevauser posted image )...u glavnem vse klapa, samo redni prihodki ne.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 19:55:41   
Anonimen
Zanosi in cim dlje ne povej.. Tako bo porodniska visja, drugo sluzbo bos pa ze nasla v enem letu.

Se podpišem pod to.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 20:07:27   
perlica

Ponavadi še prej dobiš službo,če imaš že otroka.Tako,da mislim da prej raje otrok pol pa služba.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 20:11:37   
Sulfinija
Midva sma es odločila za zdravljenje in za oroka,službo bom že našla,sicer pa se sedaj ukvarjam z nečim,da dobim vseeno kar euro,da nisem čisto brez vsega,to pa še zraven službe lahko vdno vdno delam kot dodatnmo,kajti temu se ne bom odrekla,naprej otrok in nato služba to je bila najina odločitev.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu perlica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 20:15:30   
koala
Odločiti se bosta morala sama, samo jaz sem mnenja, da se služba otroci pa vsaj pri nekaterih ne pridejo kar tako.
Jaz bi se odločila za otroka.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2007 20:31:44   
soncek.djukelica
živjo,

jaz bi se itak odločila za user posted image !  ker službo bom že našla,zmeraj sem jo! user posted image
lahko pa ti povem,da obstaja velika verjetnost,da bom ostala brez trenutne zaposlitve,če bom kmalu zagledala user posted image user posted image ! in sva se z partnerjem že vse o tem pogovorila  in našla rešitev,ki je v redu! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2007 21:30:14   
Blejka26
jaz ti tudi svetujem da zanosi in imej otroka.Sej boš potem videla kako bo z službo.Mogoče te pa ne bodo odpustili.Vso srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2007 22:38:08   
jadrnica
jaz bi se odločila za dete user posted image , brez pomislekov, ampak ti pa sama presodi, kaj si žeiš.
Pomembno je vedeti, da je človek najbolj srečen takrat, ko doseže zastavljene cilje. Tako da si zastavi cilj, nato pa ga poskušaj doseči, pa bo.
sreča zagotovljena.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2007 23:54:39   
Katrin
Anonimna,

tudi jaz sem bila v taki situaciji. Danes sem srečna mamica 2 letne srčice, službo pa tudi imam (vzeli so me celo nazaj v staro službo).

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 20:07:42   
Anonimen

Drage ringarajke!

Hvala vam, res, iz srca...
Z dragim sva se odločila....greva v akcijo....user posted image user posted image user posted image ...

Kar bo pa bo... Prva sem jaz in moja sreča, ne živim, da delam, kajne...

Uf, kar odleglo mi je...bo že.... vedno se najde pot....

Zaželte mi srečo, da bo vse ok...user posted image

Lep pozdravček in veliko sreče ter zdravja vam in vašim najdražjim...user posted image

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2007 18:38:12   
citrončica
Tudi jaz mislim,da si se prav odločila,user posted image ,za tistega,ki želi delat se vedno nekaj najde,tako da službo odmisli,pa se na user posted image  osredotoči,ostalo bo pa samo prišlo....user posted image user posted image user posted image srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.5.2007 18:58:10   
Anonimen
Tudi midva sva se odločila za otroka, čeprav sem v odpovednem roku in sem ostala brez službe.

In vem, da sva se odločila prav!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.5.2007 20:07:30   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za odločitev. Tudi jaz bi se tako odločila.

Pa želim vama, da se vajina družina čimprej poveča vsaj za enega user posted image Služba bo pa že, saj jo je v dostih primerih lažje najti kot pa priti do user posted image

Pa srečno!user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?