|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prehlad????
17.4.2007 7:53:07   
Anonimen
Učiri sem 13 mesečnega sina peljala na pregled, ker mu je hropelo po pljučkih in kašlja zelo. Zdravnica pravi, da je od prehlada, da ni kaj hujšega, lahko se pa razvije še v kaj. Vročine nima.
Zaenkrat nič zdravil. Samo fiziološko in tko po pljučkih tolčt. Kako mu še pomagati, da bi se izkašljal? 
Me je strah, da nebo kak bronhitis.
In v vrtec ta teden ne sme.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prehlad????
17.4.2007 8:04:40   
Anonimen
Daj ga v kopalnico pa vse pipe odpri,da bo dost vlage se bo lažje odkašljal in
tudi nos se mu bo odmašil,pri nas pomaga.Pa ene dvakrat na dan sem ga po pljučkih mazala z Justovo kremo-materina dušica tud to je pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 8:36:58   
NIN@
Po prstnem košu ga maži z m.dušico ali bimbi kremico, ki je brez mentola in jo dobiš v lekarni, pije naj mlačen ali topel čaj z limono, za kašelj mu kupi sirup  v lekarni. Veliko vlage imej v stanuvanju ....mi imamo zmeri paro v kopalnici, ta najbolj pomaga, pa še v kuhinjo ponavadi na štedilnik postavim velik lonec vode in kapl.evkaliptusa dodamuser posted image

Hitro preženite prehladuser posted image

lp
nin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 11:43:19   
Anonimen
Veliko mu tudi dajaj za pit, ker več tekočine bo popil, lažje se bo sluz izločila. Pa čim manj kravjega mleka in mlečnih izdelkov, ker mleko povečuje tvorjenje sluzi. Pa sirup smrekovih vršičkov baje pomaga pri izkašljevanju.

(odgovor članu NIN@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 13:39:31   
NIN@
Pa slezov sirup in timijanov ali pa žajblov čaj

lp
nin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2007 13:47:57   
romy
Kot so že predhodnice napisale. Jaz ko vidim, da kašlja, da se ne more odkašljat, da hrope,...mu prsni koš namažem z kremo materine dušice. Mi je zelo fajn in res pomaga. Dvakrat, trikrat namažem in vse je ok.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2007 13:52:29   
Anonimen
Pisker vrelih kamilic zvečer ob posteljico.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2007 13:58:45   
Anonimen
Hvala vsem za odgovore, bom poskusila tole kremo materina dušica, pa sirup. Čudno, da zdravnica ni nič rekla, vsaj kupite to in to. Kopel mu pa tko naredim vsak večer.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2007 20:45:23   
Anol
Kot so že druge svetovale materina dušica, parne inhalacije v kopalnici, jaz sem mu za ponoči oz. za nekaj uric vklopila vlažilec zraka in se mi zdi, da je mnogo lažje spal in mu je tudi pomagalo. Če boš vse to naredila se bo sigurno pozdravil, brez napredovanja bolezni. Držim pesti.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2007 14:11:48   
Anonimen
Vse sem poskusila mazilo, sirup, inhalacije, vendar ni veliko pomagalo. Danes sem ga peljala še enkrat na pregled in je dobil ventolin, vzeli so mu kri in mogoče bo potreben antibiotik.
Upam, da ne bo še kaj hujšega.
Sem videla v ambulanti, da je veliko otrok, ki rabijo inhalacije.

(odgovor članu Anol)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2007 21:34:58   
Anol
Ja, tudi naš je imel že ene parkrat inhalacije, po inhalaciji ponavadi vidijo ali gre za bronhitis ali je šlo že kaj naprej. Če je bronhitis dobiš ventolin, ker pomaga pri dihanju. Vseeno nadaljuj še z ostlimi stvarmi, vsaj tako ti jaz svetujem, ker pospešuješ zdravljenje, ker ventolin itak ni zdravilo, ampak samo lajša dihanje.
Želim ti, da bo kmalu bolje.

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?