|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZVORNE CELICE
16.4.2007 23:12:17   
petrazg
Punce pozdravljene...

Še samo en mesec nas loči od srečnega dogodka, midva z mojim pa še nisva uredila ene stvari , ki me zelo mori. Že na začetku same nosečnosti, sva se odločila, da bova našemu user posted image shranila izvorne celice. Če lahko karkoli narediva zanj, bova to tudi naredila - za vsak slučaj. Upam, pa da jih ne bomo nikoli rabili...

Potem sva nekaj pozabila, sedaj pa se nama že zelo mudi. Če ima katera kakršnekoli novejše informacije, kontaktne številke, izkušnje, naj mi prosim svetuje kako in kaj...

Sama sva poslala mail o tem eni posredniški firmi, pa sva dobila takšen mail nazaj, da sem se kar zgrozila. Sploh mi nekako ne delujejo resno oz. o tem pišejo tako kot da greš na tržnico in kupiš kg jabolk.... Res me je negativno presenetilo, zato bom res hvaležna za kakršnokoli informacijo od tistih, ki ste to naredile oz. še nameravate!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZVORNE CELICE
17.4.2007 1:01:01   
Eva*
pred kratkim je bila v bolnici reklama za:
NEOCELICA D.O.O. STORITVE , RAZISKOVALNI IN EKSPERIMENTALNI RAZVOJ IN POSREDNIŠTVO
LOŠKA ULICA 8
2000 MARIBOR

080-8848

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2007 8:34:21   
Anonimen
Pozdravljena!

Tudi jaz sem pred kratkim naletela na že omenjeno "reklamo" v bonici in ti posredujem še nekaj več kontaktnih podatkov:

NEOCELICA D.O.O.

Tel.: 02 234 28 20
Fax: 02 234 28 22

e-mail: info@neocelica.si

www.neocelica.si

Pa čim lepše preživljanje trenutkov

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2007 9:01:57   
Naja31
Daj malo pobrskaj po forumu. Ravno ene 14 dni nazaj je ena punca podobno spraševala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2007 9:05:54   
Naja31
Evo, našla sem

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=871363&mpage=1&key=celice&#871601

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=947345&mpage=1&key=celice&#948508

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 16:25:41   
petrazg
Punce, hvala za odgovore... Tebi Tamara posebno, ker si mi dal en čisto novi naslov, ki ga nisem še nikjer zasledila.

Sem pa vsa stara sporočila prebrala, pa tudi pisala omenjenemu Pintarju... pa se mi zdi tolko neresen, da mu ne verjamem najbolj... Ne bi usode otroka zaupala nekomu, ki me že s svojim mailom odvrne od celotne zadeve... Vse kar je napisano natančno je cena, vse druga je pa nekaj na pol v primerjavi z enako avstrijsko stranjo (še prevedit se mu ni dalo vsega). Če se bom že odločila za njihovo firmo, se bom sama direkt, brez njegovega posredništva...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?