Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ste dovzetne za predav.o vzgoji? 16.4.2007 22:42:05
|
|
|
|
Meggi
|
Meni se zdi, da so ZELO dobrodošla, zelo potrebna, če ne celo nujna. In zelo sem vesela, da mi ja danes, kljub mnogim oviram, ratal za slabe 3 urce se le tega udeležit. Pogovor je teku o vzgoji že od malega, vrstah nasilja,........ In potem pridem domov in slišim za brutalen poboj srednješolcev v Ameriki. In kam to pelje??? Potrošna, materialistična družba, pozablja na medsebojne odnose, pomembnost komunikacije med ljudmi, odkritosti,.... in potem se dogaja....... Če ima katera možnost, nevladne organ. se zelo trudijo s takimi aktivnostmi, dobi se denar za to, izkoristimo to, podelimo mnenja, izkušnje in poskušamo narediti lešpi svet. A ne pozabite tudi drobna kapljica je dovolj da napolni čašo. Če ima katera interes bo jutri še okrogla miza v Savinjskem koncu, več lahko na z.s. Lepe n mirne pomladne dni
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otroki za noč čarovnic 2024? Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.