|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Selitev
16.4.2007 17:38:07   
Anonimen
Kako "prenesti" selitev 1 uro stran od svojega domačega kraja? Z otrokom iz prvega zakona? Ker se sama načeloma strinjam s tem, da greš "za srcem" (se pravi za novim partnerjem, v njegov domači kraj), bi to sprejela z veseljem.  Ampak-kako potem tam? Nobenega ne poznaš? Malo stikov s prejšnjimi (vidnih svedda, slišali bi se že)....kako otroka preseliti v nov kraj? Tuj mi ni, ker se dobro razume s partnertjem (očeta redno videva), starši sprejemajo lepo....

Lahko to dalje normalno ****ncionira?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Selitev
16.4.2007 17:43:47   
Anonimen
Itak! Zakaj pa da nebiuser posted image

Ne komplicirat že v naprej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 18:07:27   
Anonimen
Jas sem tudi šla tkole s svojim otrokom iz prejšnjega zakona in so ga lepo sprejeli, sploh novi partner ga ima rad, tko kot svojega in to mi vse pomeni. Res nisem šla tko daleč, vendar je bilo le novo okolje, novi prijatelji in nova šola za otroka.
Nevem koliko je otrok star, če je majhen mislim, da nebi smelo biti težav. Moj je že v šolo hodil in si je kmalu najdel prijatelje sosede. Navsezadnje sem pa vesela, ker sva šla iz mesta malo ven. To je kar se tiče otroka ti pa tko, kot si napisala, da greš "za srcem" to je pa tudi dovolj, pa kjerkoli si.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 18:58:36   
Anonimen
imaš vsaj partnerja - lažje ti bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 19:02:18   
tanikaa
Če je prisotna resnična ljubezen, potem ni problema. Otroci pa so itak prilagodljivi. Hitro si najdejo nove prijatelje. In tudi ti si jih boš. Seveda se bo potrebno malo potruditi, ampak imela boš partnerja, ki ti bo pri tem pomagal. In tudi partner ima verjetno kake kolege, ti kolegi pa žene, partnerke. Šlo bo hitreje in bolj gladko, kot si misliš. Samo malo poguma je potrebnega, da narediš prvih nekaj korakov. Potem pa zalaufa.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 19:10:10   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Jas sem tudi šla tkole s svojim otrokom iz prejšnjega zakona in so ga lepo sprejeli, sploh novi partner ga ima rad, tko kot svojega in to mi vse pomeni.

To je res ogromno - največ vredno user posted image

Upam, da še kje obstajajo taki moški, si lahko ponosna na tvojga user posted image , svaka čast!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 19:21:27   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

IZVIRNO SPOROČILO: čipka

Jas sem tudi šla tkole s svojim otrokom iz prejšnjega zakona in so ga lepo sprejeli, sploh novi partner ga ima rad, tko kot svojega in to mi vse pomeni.

To je res ogromno - največ vredno user posted image

Upam, da še kje obstajajo taki moški, si lahko ponosna na tvojga user posted image , svaka čast!

Obstaja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 19:24:58   
Anonimen
Ja lahko si ponosna na njega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2007 19:43:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja lahko si ponosna na njega.

Saj sem. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2007 22:51:00   
Anonimen
Gre, gre. Sm jst tut to nardila. Pa funkcionira.

Kolkr u naši bajti SPLOH KEJ funkcionira. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2007 12:02:16   
piščanc
jaz sem že večkrat selila, ampak kjer je ljubezen...

vsaka stvar je lahko negativna ali pozitivna, kakor obrneš. selitev je priložnost popraviti stare napake in iskati nove prijatelje, saj ni nikjer popolno

če se odločiš, otroku poudari pozitivne stvari, pa tudi sebi, seveda

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2007 12:45:56   
muška
Moja sestra se je vrnila. Otrok sicer nima, ... ni šlo, preveč domotožja, nikogar poznanega. Za seboj pustiš vse v bistvu. Svoje življenje, prijatelje, starše,... saj ni daleč, ampak včasih, ko rabiš kak klepet ob kavici na hitro, se komu zaupat, potožit,.. pa je groozno daleč vse  user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2007 16:40:47   
sanasan
jaz menim, da je glavno, da se vi trije dobro razumete in da je otrok s strani partnerja lepo sprejet...vse ostalo potem kar nekako gre...otroci se pa tudi zelo hitro prilagodijo...
jaz sem se pre parimi leti iz lj preselila v mb k možu in njegovemu sinu...no, sedaj smo že štirjeuser posted image  in se imamo kar fajn... res pa malo pogrešam prejšnje življenje in krog ljudi...ampak gre! včasih je kaka krizica, pa mobitel račun je visokuser posted image ...ampak tako pač je! trenutno je tu pač moja družina....no, sedaj ko sem si tu našla nek krog ljudi, pa me moj priganja, da bi šli na 'moj' konec...kar verjetno enkrat tudi bomo...ah, c'est la vie!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2007 17:33:20   
solatja
js sem šla iz štajerske na obalo. oz. bolj iz Lj, kjer sem prej živela 8 let. s 3mesečno pupo. poznala nisem praktično nobenega, tašča z družino živi 15 km stran. sem nucala kar nekaj časa, da sem si tukaj približno ustvarila krog ljudi, s katerimi se dobro počutim, predvsem zato, ker nikjer ne delam in sem ves čas doma. je pa res, da z otrokovimi novimi prijatelji pridejo tudi njihovi starši, ki so potencialna družba, če že ne prijatelji.  user posted image user posted image user posted image mislim, da sem se težko vklopila tudi zato, ker nisem šla iz Lj z dobrim občutkom, ampak s strahom in negotovostjo. vse je v glavi!!

pogumno!! zlat partner je največja opora, otrok se že prilagodi!!

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?