|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čokoladna torta
16.4.2007 14:49:52   
mala maja
ima katera kašen recept za čokoladno torto?

Ampak ne kašen z glazuro čokoladno, pa notri več margarine ko čokolade.user posted image

najbolj bi bil kakšen s šlag kremo pa s smetano premazana torta.

A mislite da bi sploh šlo skupaj?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čokoladna torta
16.4.2007 15:20:47   
*alja*
SACHER-jeva, je zelo dobra!

Če želiš to ti pošljem recept, da nebom brezveze pisala.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 15:23:59   
CUKRČEK
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

Torta Nutella....super zadevcauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 15:51:06   
tinčica
tole nuttelovo sem pa jaz naredila vam povem carskauser posted image  ni boljše od te.
pojedli smo jo tik tak pa čist simpl narejena.

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 15:52:35   
Strawberrie Cherrie
Imam za eno res dobro recept, sicer je čokoladna s hruško, samo da najdem recept!
Bolje torte jaz še nisem jedla - razen višnjeve!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2007 15:56:40   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: tinčica

tole nuttelovo sem pa jaz naredila vam povem carskauser posted image  ni boljše od te.
pojedli smo jo tik tak pa čist simpl narejena.

Ja, res je super..pa še presladka ni. Mi načeloma ne maramo čokoladnih tort, samo ta nam je bila pa res všeč. Ni tista putrasta in suha, da bi jo moral sproti zalivat, da bo jo lahko pogoltnil.
Pa v nadev lahko daš še kake višnje...zelo paše.

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 16.4.2007 16:01:45 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2007 16:01:06   
Strawberrie Cherrie
Biskvit:
4 jajca
125g sladkorja
1 vanilij sladkor
75g moke
75g škroba
1 žlico kakava
1 žlico mletih mandljev
150ml mleka
2 žlici sladkorja
1 steklenička vanilijeve arome
1 žlica kakava
250 g čokoladnega jogurta
600 ml smetane
kakav 100g kuverture
žlička sladkorja v prahu

Pečico segrejte na 180° (ventilatorsko na 160 °). Za pripravo biskvita stepeš jajca, 3 žlice vroče vode, sladkor in vanolij sladkor. Zmešaš moko, jedilni škrob in kakav, ter mešanico dodaš jajčni peni. dodaš še mandlje in vse skupaj premešaš. Maso daš v model in jo približno 30minut pečeš v pečici.
Po koncu peke biskvit vzameš iz pečice in ga ohladiš, nato odstraniš okvir modela in biskvit prevrneš.
Biskvit vodoravno prerežeš. Spodnji del položiš na krožnik/pladenj za torte in ga obdaš z okvirje modela.
Za pripravo nadeva odcediš hruške, želatino pa namočiš v hladno vodo. Segreješ mleko, sladkor, vanilijevo aromo in prsejan kakav. Želatino iztisneš in jo raztopiš v mlačnem melku. Primešaš še jogurt in čvrsto stepeno smetano.
Polovico kreme zliješ na biskvit v modelu, jo pogladiš, preko pa položiš hruške. Nanje namažeš še drugo polovico kreme in pokriješ z drugim delom biskvita.
Torto postaviš v hladilnikza najmanj 4ure, nato odstaniš okvir, smetani dodaš utrjevalec in 1 žličko kakava, nato jo čvrsto stepeš. Z njo premažeš torto. Koverturo nastrgaš in posuješ po vrhu user posted image

Je pa res, da se moraš povsem držati recepta, pa pride FENOMENALNO - edinole jaz dodam še pri nadevu 1 urjevalec za smetano, pa je božansko user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2007 16:14:57   
mala maja
punce sej sem vedela da ste polne skritih zakladov user posted image user posted image user posted image

Bom probala tole: torta nuttela.Slaba stran je edino to da moram spet user posted image  kupit nuttelo, jaz pa na dieti. user posted image

Aljahanzel hvalauser posted image , ampak imam recept pa mi ne diši glih jo delat it.

LP tale hruškova pa tud zgleda mamljiva. Bom drugič poskusila.

Torto rabim za sinov 6 rd in ne vem kako bi reagirali vse vrste "vihanih noskov" mulčkiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?