|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi za otroško posteljico
16.4.2007 14:10:58   
Mesečnica
Z možem sva naročila otroško posteljico, zdaj pa potrebujeva še jogi. Katerega nama svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogi za otroško posteljico
16.4.2007 14:15:22   
Lunc_a
http://ringaraja.net/forum/searchpro.asp?phrase=jogi&forumid=ALL&author=&timeframe=%253E&message=both&topicreply=both&timefilter=0&top=300&criteria=AND&submibutton=Potrdi&iskalnikTop=1

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 18:25:34   
BaByGiRl
Najbolj navadnega kar gre. user posted image Hvalijo tudi dormeo...
Pri prvi sem komplicirala s tem in kupila nek jogi k je imal noter nekaj kokosovega in morsko travo,...user posted image ...za vsako ko sem vzela mojo user posted image  ven je smrdela ko user posted image . Tudi po 3 letih. Groooznooo.
Tokrat pa sem kupila navaden jogi in najprej preverila , če ima slučajno vonj user posted image
Nima  user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 21:10:57   
polo75
Jaz sem za svojo bebico kupila kar ta jogi, ki ga imajo trenutno v akciji v Baby centru (39,99 €). Sprobala je še nisem, samo na prvi pogled in otip se mi zdi čist vredu. Je pa dimenzije 70×140.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157317

PDP: 20.05.2007

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 23:24:02   
petrazg
Mi smo pa kupili jogi antialergic... v Baby centru... mi je nekaj mamic tako svetovale. Preizkusili pa ga še nismo... čakamo na našega fanta...

lp

(odgovor članu polo75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2007 11:55:03   
Mateja82
Mi smo nabavili  čist  navadnega v BC je bila ena akcija takrat, in po enem letu je še čisto vredu, smo zadovoljni. V drugo bomo vrjetno tud nekaj takšnega nabavli.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.4.2007 17:22:54   
zungi
mi smo našmu fantku kupili dormeo - smo z njim zelo zadovoljni.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2007 8:27:30   
janja
Mi smo kupili pa ortopedski jogi in je po 2 letih ostal kot nov, tako da ga bomo uporabili še za drugega otroka.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.4.2007 9:19:00   
bluerosa
Midva spima na dormeu in je super. Tako da bo tudi prihajajoči otroček spal na njem - pa tud drag ni tako zelo.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?