Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kampiranje ob Gardskem jezeru-kdaj? 16.4.2007 14:15:35
|
|
|
|
trixi
|
Ojla, mi smo kampirali ob Gardskem jezeru dve leti nazaj, joj, kako je bilo lepo, grem takoj ponovit . To je bilo tisto poletje, ko je bilo pri nas ful mraz, dež, se spomneš? Mi smo šli avgusta, je bilo lepo toplo, voda pa... ma ja, meni je bila mrzla, ampak jaz nisem merodajna , je bilo vse drugo tako super, da mi je odtehtalo tudi kopanje. Aja, naš tamali je imel takrat dve leti, pa se tudi ni nič pritoževal , malo smo pomočili nogice, rokice, pa je blo. Bili smo pa na S koncu, v kraju Malcesine, veliko smo tudi pohajali okoli, ker pač ne moremo bit cel dan na enem mestu. So pa tudi bazeni, za vsak slučaj. Jaz ti tam dopust vsekakor priporočam in, če greste, se imejte vsaj tako lepo, kot smo se imeli mi.
|
|
|
|
RE: Kampiranje ob Gardskem jezeru-kdaj? 16.4.2007 15:02:21
|
|
|
|
lolita_0
|
Vsako leto gremo na dopust v Rivo del Gardo ob Gardskem jezeru, vendar motam povedati, da je voda vedno precej mrzla. Poletja so tam zelo vroča sicer, vendar pa se jezero napaja iz visokih gora, ki so nad njim in je zato najbolj primerno za surfanje (ogromno vetra), za namaknje pa bolj za trdožive.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?