Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ni nekih back informacij tukaj?! 16.4.2007 6:38:11
|
|
|
|
srki
|
A to misliš na temo, ki si jo odprla prejšnji teden? No, jaz sem ti odgovorila, če se ne motim . Mogoče pa kdo nima kakšnega pametnega nasveta na določeno temo, pa rajši nič ne napiše.
|
|
|
|
RE: Ni nekih back informacij tukaj?! 16.4.2007 7:58:26
|
|
|
|
Blejka26
|
meni ni težko govoriti o vzgoji,toda vsak človek ima drugačno.jaz mogoče malo preveč popuščam in ji skorej vse dovolim.Za enkrat je stara komaj 15mesecev toda se zavedam da je otrok že dovolj pameten in zna dobro to izkoristiti
|
|
RE: Ni nekih back informacij tukaj?! 16.4.2007 10:53:30
|
|
|
|
Meggi
|
Hvala punce, tebi Srki,... No morda prui teh tamalih res ni toliko izzivov " pogajalskih". Vidim pri naši 17 mes., sam ta veliki no morda tam okrog 3 let, ko že majo bogat besedni zaklad in svojo voljo, z njimi pa že postaja bolj pestro. Pa ni prava majca, ni igrača prav ubrjena, pa list mora bit čist prazen, nč zmečkan, prava barve šalce za kakav, prav mrzlo-topel,.... se učimo, učimo,...
|
|
RE: Ni nekih back informacij tukaj?! 16.4.2007 11:18:16
|
|
|
|
srki
|
Moj nečak si je pri treh letih izmišljeval, v čem bo šel v vrtec, nič, kar je mami pripravila, ni bilo dobro. Pa odišavit se je tudi moral . Ampak ga je hitro minilo. Imaš preciznega otroka, kaj češ.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?