Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znaki nosečnosti da ali ne 15.4.2007 20:09:07
|
|
|
|
Fargesia
|
to nam boš pa ti povedala...če ne prej, čez en teden. SREČNO!
|
|
RE: znaki nosečnosti da ali ne 15.4.2007 21:42:15
|
|
|
|
muška
|
to so lahko tudi PMS znaki. Počakaj do predvidene M in če ne pride, hitro po test . Prej nima smisla delat testa, ker bo negativen, je še premalo hormona. POčakaj
|
|
|
|
RE: znaki nosečnosti da ali ne 16.4.2007 5:51:11
|
|
|
|
Temari
|
Meni danes uradno M zamuja že štiri dni, pa čeprav imam občutek, da se bo vsak čas ulilo. Znake imam točno takšne kot pred vsako M, razen tega, da nimam napetih prsi. Ponavadi se mi napihnejo kot balončki, zdaj pa nič. Niti bolijo me ne. V petek sem delala prvi test, ki je bil negativen, a grem danes nabavit še enega. Tako da bomo jutri zjutraj vedeli pri čem smo, če se seveda gospa M ne pojavi prej. Upam, da se ne bo . Sva pa v času O videla štorkljo. Mogoče pa je le nekaj na tem .
|
|
RE: znaki nosečnosti da ali ne 16.4.2007 8:12:35
|
|
|
|
andreja2000
|
Galadriel držim pesti za jutrišnji test in upam ,da pokaže .
|
|
RE: znaki nosečnosti da ali ne 16.4.2007 22:43:24
|
|
|
|
jadrnica
|
lahko si, lahko nisi nosečka, jaz držim pesti za morda si pa imela vgnezditev ? tudi takrat se lahko malo rozike pokaže počakaj še malo, da pride do termina za M, potem pa test naredi in nam sporoči, kakšno je stanje
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?