Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 15.4.2007 15:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Če si dobila te tabletke zato,da se ti bo vrnila menstruacija in uredil ciklus jih moraš jemati po zdravnikovem navodilu,ker lahko se zgodi da M dobiš,potem pa spet izgine,če ne boš jemala po navodilu. Srečno.
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 15.4.2007 15:59:22
|
|
|
|
tulip
|
A ni tako, da začneš jemati tbl na prvi dan menstruacije? Jaz bi rekla, da počakaj, da jo dobiš, pa potem uravnavaš cikel s tbl, kar tako po 72 dneh jih jaz ne bi jemala, razen če je bilo tako zdravnikovo navodilo, čeprav se mi to ne zdi verjetno...
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 15.4.2007 16:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Za sprožanje cikla obstajajo druge tablete - jaz sem enkrat dobila Primolut nor (mislim, da se tako napiše). Predpisati ti jih mora G. Pojdi do svojega G, da ti predpiše tablete za sprožitev cikla, potem pa začni jemati KT po navodilih.
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 15.4.2007 16:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
G mi je dal te tabletke za "normalno" rabo, torej da jih začnem jemati, ko pač dobim M. Pri njemu sem bila konec februarja. Dal mi jih je ravno zato, da bi se mi M uredila, da je ne bi imela tako redko. No, torej bom morala k njemu po druge tabletke. Tulip, ja začneš jih jemat prvi dan M, ampak jaz vztrajno čakam to tetko, ampak je od nikjer ni. Sej jaz bi jih začela pol jemat prvi dan iz nove škatlice...zdaj bi jih vzela sam ene 4-5, da sploh dobim M. Hvala vsem za odgovore Lp
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 15.4.2007 18:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet jaz...me še nekaj zanima Žabonka ali pa če katera druga to mogoče ve... Te tablete Primolut nor ti lahko predpiše tudi osebna zdravnica ali samo G? Namreč pri mojem G je čakalna doba zeelo dolga, zato mislim da nebi bila na vrsti tako hitro... Lp
|
|
|
|
RE: Kontracepcijske tablete 16.4.2007 14:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Spet jaz...me še nekaj zanima Žabonka ali pa če katera druga to mogoče ve... Te tablete Primolut nor ti lahko predpiše tudi osebna zdravnica ali samo G? Namreč pri mojem G je čakalna doba zeelo dolga, zato mislim da nebi bila na vrsti tako hitro... Lp Eh, tega pa ne vem... Pokliči svojega G in naj ti samo recept napiše - saj ti ni treba čakat na pregled. Vse tvoje podatke - vključno z diagnozo - ima v tvojem kartonu, tako da to ne bi smel biti problem. No, vsaj meni se tako zdi...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?