|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako razdeljeno?
17.4.2007 12:27:49   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

midva imava popolnoma skupen denar. je sicer na dveh računih ampak sva oba pooblaščena za oba računa. tako da če enemu zmanjka iz računa se črpa iz drugega pa naj bo to za mojga frizerja al pa njegove teniske. pri nas je vse naše, nič pol pol. to je meni prav čudno. user posted image  smo familija in delujemo kot eno.

In kaj ti je čudno? In midva ko nimava skupaj denarja nismo družina ali kaj? Midva nimava skupaj denarja in ga niti nikoli ne bova imela, pa se nimamo nič čudno, morda se imate vi bolj čudno kot mi.
Stvar je sledeča. On ima firmo in najbrž nima 500 € plače kot jaz, ki delam preko ŠS in še njemu kaj pomagam z papirji.
In najbrž nima samo toliko stroškov kot jaz. In ne bom šla jaz njegov mobitel plačat, če ga ima 200 €, jaz pa 20 €. Ja, štos je v tem, da ima on firmo in s tem večje prihodke in večje stroške. In če bova šla ven jest, mu tut ne bom plačala večerje, niti svoje polovice ne bom dala user posted image . In za na morje in počitnice tut ne dam. In ko treba it naprimer v trgovino mi reče: na tu maš 50 € pejt v štacuno. In pol pride na blagajni naprimer 65 € in teh 15 € je moj delež in mu ne rečem daj mi še 15 €, ali pač  user posted image . Razumeš? Ne vem če sem logično napisala in če veš kaj želim povedat. In smo čisto normalna družina. Verjemi.
Pač vsak ima svojo plačo, svojo kartico. Če nimam mu rečem, mi da. Če imam mu ne rečem, ker imam. On meni pa ni še nikoli rekel naj mu posodim, le zakaj neki user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kako razdeljeno?
17.4.2007 12:35:41   
romy
Aja, še to: Pa najbrž mu tut bencina ne bom plačevala če ima 2 kombija pa še osebni avto in so vsa vozila non stop na terenu. Logično?

Pa še nekaj: Ne razumem, kakšno evidenco vodite možu? To mi je malo tako tako user posted image

Če ima npr: 1000 € plače, pa 50 € mobitela, pa gre trenirko kupit pa da 50 € in pol ve na list napišete: 1000 €
                                  -     50 €
                                  -     50 €
                                 --------------
                                   = 900 €

Al kako zgleda to gede evidence user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?