|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se splača?
14.4.2007 18:27:23   
neli77
Živjo, ja, res mal mim vprašanje, ampak tiste, ki že neki časa neuspešno hopsate, boste razumele. V glavnem, naredila sem ovulacijski test oz. že od 12. dne ZM dalje, kar pomeni, danes je 15. dan in če bi pokazal pozitivno, bi ovulacija nastopila 16. dan, to je jutri, ampak, kot rečeno, test ni kaj pokazal. Jutri bom sicer še enega naredila. Imam pa danes malo sluzi, ampak čisto malo. Zdej ne vem, a je možno, da bi o. kljub temu nastopila?

Pozdravček in na user posted image ,user posted image !!!

Neli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se splača?
14.4.2007 18:31:39   
Anonimen
Hopsate user posted image

(odgovor članu neli77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2007 18:35:25   
Anonimen
Ja če imaš sluz bo verjetno v naslednjih dneh O. Mogoče ti bo jutri pokazal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2007 18:35:38   
neli77
Anonimen, a si mal zafrustrirana?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2007 18:37:12   
Lunc_a
Jaz ti priporočam,da sploh nobene teste ne delaš.Spolni odnos naj bo na 2 -3 dni,tako ne bosta zgrešila O

(odgovor članu neli77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2007 18:58:35   
**NiNa**
živjo neli77!
Kako dolg ciklus pa imaš? Lahko, da si jo že zamudila. Ker če imaš cikel na 25 dni imaš lahko O že 8, dan po prvem dnevu menstruacije, ali pa npr, če imaš na 28 dni je to 10 dan.  Ne vem, samo ugibam. Upam, pa da tvoja O še pride in da vama tokrat uspe.
Veliko uspeha in dobre volje vsem skupaj!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2007 19:03:23   
hokejistka
Mislim podobno kot lunca. Brez veze metat denar stran za razne teste. Lepo hopsajta na 2-3 dni user posted image in ne moreš zgrešit. Potem se boš pa sekirala, če ti testi v celem mesecu ne bodo pokazali O. Če že želiš, raje prični z merjenjem bazalne temperature. Nekateri G namreč radi vidijo, če prineseš s seboj grafe za kakšne tri mesece.
Veliko sreče.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2007 22:32:37   
neli77
Ja, sej vem, da bi bilo najbolje na 2-3 dni, vendar sem se zdaj odločila, da bom malo pogledala, kako je z mojo o. in po dveh ciklusih grem h g. po klomifen. Nina, moj ciklus je drugače na 28-30 dni.

Lp.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2007 4:20:14   
Katina
Jaz sem delala teste 1 mesec preden sem začela jemati Klomifen. Testi mi niso pokazali ničesar. Zdaj mislim, da do O sploh ni prišlo. Tisti mesec, ko sem jemala K sem ravno tako spremljala O in test mi je pokazal 2 črtici - kar močni. Ta mesec sem zanosila, tako da sem srečka user posted image .

Mogoče bo zadeva drugačna, ko boš začela jemat K. Pa čimprejšnje user posted image user posted image  ti želim.

(odgovor članu neli77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2007 21:26:27   
neli77
Katina, hvala za tvojo izkušnjo. Vidim, da morda le nisem tako mim razmišljala.

Neli

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Otrokova slabovidnost
_Anja_

Kdo vas je opomnil na to, da otrok slabo vidi?

Vzgojiteljica v vrtcu (52%)

Otrok (35%)

Babica (12%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!