Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 13:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima,če je katera imela kakšne nosešniške znake, ali pač kakšne znake, še preden naj bi dobila M. Imam nek čuden občutek (pa saj sem ga imela že večkrat, pa ni bilo nič), prsa se mi niso povečala, ... ne vem, dosti hodim lulat(mogoče tudi zato, ker mislim da bi pa lahko kaj bilo), pa apetit imam povečan,... Drugače pa M pričakujem okoli 24 v mesecu. So torej možni kakšni znaki že tako hitro?
|
|
|
|
RE: nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 14:20:40
|
|
|
|
stunfek
|
Načeloma ne. Pravijo, da se nosečniški znaki pojavijo šele v 6. tednu. Veliko nosečnic sicer potrdi nekaj znakov ampak to je tako od vsake posameznice odvisno, da je kaj. Potem pa je tu seveda še psiha. Meja med pravimi znaki in znaki zaradi psihe pa je itak nedoločljiva. Edina prava potrditev nosečnosti je izostanek menstruacije in
|
|
RE: nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 14:29:32
|
|
|
|
kaja80
|
Se strinjam s stunfkom. Jaz nisem imela nobenih znakov, razen mogoče rahlo povečanega belega toka, ampak to tedaj nisem niti štela pod znak. Tako da zdrži do zamude M in potem naredi test, medtem pa se poskusi neobremenjevat z znaki. Držim pesti! Lp!
|
|
|
|
RE: nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 14:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem imela znake, naredila test predčasno, pa je bil lažno pozitiven, kar se je izkazalo kasneje. Ko sem res zanosila, pa nisem imela nobenih znakov tako zgodaj.
|
|
|
|
RE: nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 14:56:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem pri tretji nosečnosti že pred M imela tak občutek, delala sem tri teste in še ni nič pokazalo, ker je bilo prehitro. Imela sem pa tak občutek in enostavno sem vedela da sem in je bilo res.
|
|
|
|
RE: nosečniški znaki še pred M 13.4.2007 15:14:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem bila tudi zelo nestrpna, šele tretji test mi je pokazal. Počakaj par dni in poskusi spet z testom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?