|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hippove kašice za lahko noč!
13.4.2007 10:32:44   
Anonimen
V Hippovi brošuri piše, da so njihove kašice za lahko noč od 4 meseca dalje. V trgovini pa sem našla samo od 5 meseca dalje. Poleg tega na njih piše, da vsebuje gluten. A ni gluten od 6 meseca dalje?

Sicer me pa zanima, ali so vaši malčki kaj boljše spali, ko ste jim dali to kašico za lahko noč? Predvidevam, da ne...

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hippove kašice za lahko noč!
13.4.2007 10:46:27   
Špacka

Do 6. meseca ji nisem dala nobene stvari, ki vsebuje gluten, po nasvetu pediatra.

Moja Lina itak ni hotela nobene kupljene kašice, pa je vseeno spala celo noč, pri njej je bila in je zakon flaša mleka, stara je pa 2 leti. user posted image

Pomagala ti nisem, ne.........user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 11:08:48   
Baucka
Mi smo z glutenskimi izdelki začeli po 8 mesecu. Tudi mi jemo te kašice za lahko noč, vendar od 9 meseca naprej, ker onih v prahu noče jest. Je samo to iz stekleničke. Sem pa opazla, da te kašice za slovenski (jugo) trg imajo oznako od 5 meseca naprej, če pa kupiš v Mullerju, ko so delane za nemški (eu) trg pa imajo oznako od 4 mesecev naprej.

Pri 6,5 mesecev ga je začela biksat s spanjem in še sedaj ga biksa, pa bo stara eno leto. Po moje ti zaradi tega ne bo nič boljše spala, poskusiš pa lahko. Daj ji rižolino v škatli od hipa, kateri se meša z vodo in nima glutena.

< Sporočilo je popravil Baucka -- 13.4.2007 11:14:23 >

Gremo veselo.

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 12:51:02   
eya
Ne, nič dalj nis pal zaradi teh kašic. Smo jih pa tudi mi začeli dajati kasneje, ker smo z glutenom počakali do 8. meseca.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 23:04:07   
Peli
Jaz sm mojemu že zelo zgodaj okrog 4. -5. meseca dajala, ker ni hotel flaše. Drugače pa po tej kašici ni nič bolj spal kot po mleku.  Je pa spal po 6 ur skupaj.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?