|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pravice in dolžnosti zastopnita za Tupperware
13.4.2007 8:29:32   
CAPA
Pozdravljeni!
Ne vem, če sem na pravem forumu, bom pa vseeno povprašala, če kdo ve...

Pred 2,5 meseca smo bile s kolegicami na predstavitvi Tupperwareja, kjer sta tudi dve že v naprej plačali posodo, ki jima je bila obljubljena takoj naslednji konec tedna.
Sedaj pa ta zastopnik dobesedno "nateguje". Nekaj pravi, da je zamenjal predstavništvo... tko da smo se dogovorili, da bo posoda do četertka - ker pa dvomim, se obračam na vas...
Ali mogoče kdo ve, kako se mu lahko usedemo na prste! Imamo pa samo kopije računov s štampiljko... mislite da je to dovolj..

Sploh pa ne vem, če je to zakonito... kaj vi mislite!user posted image

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper...
13.4.2007 8:34:02   
CAPA
Aja pa še neki...

a je možno to posodo zahtevati tudi od njegovega zastopništva... pač ena firma, ki mu te posode dostavlja...

To je firma, ki ima koncesijo Tupperware.

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 8:48:01   
soncece24
Ne vem po kakem sistemu poteka prodaja posod Tupperware, ampak jaz bi se v tem primeru sigurno obrnila na to firmo, ki je "nadrejena" zastopniku. Drugače sem pa jaz pri vsakem nakupu teh posod plačala šele, ko sem robo dobila user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 9:11:33   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24
Drugače sem pa jaz pri vsakem nakupu teh posod plačala šele, ko sem robo dobila user posted image

enako.  A na listku(kopiji) kaj ste naročile ni štampiljke posrednika in zastopnika. Če je ni je že pol je že čudno.
Jaz bi poklicalal v zastopništvo kaj se gredo.

Drugače pa jaz sem vedno čakala na posodo od 3-4 tednov. pa sem imela kar nekaj zastopnic. Edino mami ki ga je prodajala mi ga je v naprej prnesla.user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 11:42:07   
pikica13
Pojma nimam ZAKAJ STE PLAČALE VNAPREJ????!!!!
Posoda se plača takrat ko jo dobiš!!! Vprašanje je, če vam bo kdo verjel, da je plačano, ker se pač ne dela na tak način!!!! Tisto je namreč samo potrdilo kaj ste naročile!! Predstavnikov pa v SLO ni dosti, tako da skoraj dvomim, da je to res, da bi menjal predstavnika!

Upam, da boste posodo vseeno dobile!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2007 11:44:17   
pikica13
Aja, Capa ne vem od kod si, ampak ziher je predstavništvo v LJ in MB. Če posode ne dobiš, se kar na njih obrni, upam da vsaj veš kdo je imel predstavitev!!

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2007 23:04:32   
MAJDA22
Pozdravljena!
Vem, da se posoda katera se naroči lahko dobi najkasneje v dveh tednih.
Posoda naj se nikoli ne bi plačala vnaprej. Ko dobiš robo plačaš!
Če bi še rabila kakšne druge informacije o posodi, ti jih lahko posredujem.

LP!

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?