Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pravice in dolžnosti zastopnita za Tupperware 13.4.2007 8:29:32
|
|
|
|
CAPA
|
Pozdravljeni! Ne vem, če sem na pravem forumu, bom pa vseeno povprašala, če kdo ve... Pred 2,5 meseca smo bile s kolegicami na predstavitvi Tupperwareja, kjer sta tudi dve že v naprej plačali posodo, ki jima je bila obljubljena takoj naslednji konec tedna. Sedaj pa ta zastopnik dobesedno "nateguje". Nekaj pravi, da je zamenjal predstavništvo... tko da smo se dogovorili, da bo posoda do četertka - ker pa dvomim, se obračam na vas... Ali mogoče kdo ve, kako se mu lahko usedemo na prste! Imamo pa samo kopije računov s štampiljko... mislite da je to dovolj.. Sploh pa ne vem, če je to zakonito... kaj vi mislite! lp
|
|
|
|
RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper... 13.4.2007 8:34:02
|
|
|
|
CAPA
|
Aja pa še neki... a je možno to posodo zahtevati tudi od njegovega zastopništva... pač ena firma, ki mu te posode dostavlja... To je firma, ki ima koncesijo Tupperware.
|
|
|
|
RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper... 13.4.2007 8:48:01
|
|
|
|
soncece24
|
Ne vem po kakem sistemu poteka prodaja posod Tupperware, ampak jaz bi se v tem primeru sigurno obrnila na to firmo, ki je "nadrejena" zastopniku. Drugače sem pa jaz pri vsakem nakupu teh posod plačala šele, ko sem robo dobila
|
|
RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper... 13.4.2007 9:11:33
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncece24 Drugače sem pa jaz pri vsakem nakupu teh posod plačala šele, ko sem robo dobila enako. A na listku(kopiji) kaj ste naročile ni štampiljke posrednika in zastopnika. Če je ni je že pol je že čudno. Jaz bi poklicalal v zastopništvo kaj se gredo. Drugače pa jaz sem vedno čakala na posodo od 3-4 tednov. pa sem imela kar nekaj zastopnic. Edino mami ki ga je prodajala mi ga je v naprej prnesla.
|
|
|
|
RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper... 13.4.2007 11:42:07
|
|
|
|
pikica13
|
Pojma nimam ZAKAJ STE PLAČALE VNAPREJ????!!!! Posoda se plača takrat ko jo dobiš!!! Vprašanje je, če vam bo kdo verjel, da je plačano, ker se pač ne dela na tak način!!!! Tisto je namreč samo potrdilo kaj ste naročile!! Predstavnikov pa v SLO ni dosti, tako da skoraj dvomim, da je to res, da bi menjal predstavnika! Upam, da boste posodo vseeno dobile!
|
|
|
|
RE: pravice in dolžnosti zastopnita za Tupper... 13.4.2007 11:44:17
|
|
|
|
pikica13
|
Aja, Capa ne vem od kod si, ampak ziher je predstavništvo v LJ in MB. Če posode ne dobiš, se kar na njih obrni, upam da vsaj veš kdo je imel predstavitev!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?