|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem obsedena?
12.10.2004 15:42:13   
kepa*
Hejhoj!
No, pa se spet nekaj sprasujem. Namrec, zadnje case postajam obsedena s cotkami za bebo, pripravami, s pospravljanjem...Razmisljam samo o dojencku in ker sem doma, imam seveda casa na pretek.
Ne vem, ce je to normalno.:zmeden:
Kar naprej mi je v mislih, kaj vse se moram kupit, pa uredit, pa blabla...
Kaj menite ve, se mi bo zmesalo? Do januarja je namrec se kar nekaj casa....:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem obsedena?
12.10.2004 15:45:09   
ninca
:)- verjetno je normalno...ker si želiš, da bi :duda: čimprej dobila v svoje roke...9nebesa

lp, :muca:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem obsedena?
12.10.2004 15:46:53   
Anonimen
Nisi edina, ker sem jaz ista kot ti. Samo premišljujem kaj moram še naredit, da bo vse pripravljena pa da me ne bo nič prehitelo- rok imam namreč decembra.
Kar sem dobila cunjic sem jih že oprala in čakajo v omari- moj pravi da preveč hitim in da je še dovolj časa. Sedaj ga preganjam da bo treba iti kupit kozmetiko...

lp

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem obsedena?
12.10.2004 16:14:14   
kimi
Tudi jaz sem bila taka le, da me je fant nazaj držal. Pa ni pustil nič kupiti dokler nisem prekmalu rodila. Potem sva pa imela hudiča. Nekje v 7 mesecu nosečnosti ali 6 začni kupovati. Mene so strašili kaj če boš vse kupila pa bo kaj narobe z otrokom. Tako, da so mi čisto zbili voljo, ko pa se je malček rodil pa se veselo nakupovala

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem obsedena?
12.10.2004 16:32:18   
niki5
čisto normalno je :) edino ko začneš zapravljati potem še za oblekice lahko malo denarnico boli ;) jaz pa zdej čist obsedena s tem kdaj bom rodila :)-:)-

Se mi zdi, da se te obsedenosti menjajo.. priprave za otročka, pa s svojim videzom, ki se ti spreminja, na koncu pa s porodom in pripravo na njega. Pa saj tako je prav! :bravo:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem obsedena?
12.10.2004 16:56:07   
Anonimen
Ja, tudi meni se je mudilo z raznoraznimi pripravami. Sodelavka mi je obljubila posteljico, pa sem bila decembra že čisto živčna, ko mi je še ni dala, rok sem imela pa marca. No, potem mi jo je le dala (decembra), potem sem pa navalila na moža, da jo mora sestaviti, pa kovtrček sem takoj kupila, da o cunjah ne govorim. Pa še nekaj hecnega se mi je zgodilo. Vsi so govorili, tudi v materinski šoli, naj kupimo oblekice št. 62 in ne 56, ker bood takoj premajhne. Ker pa se je meni zdelo, da je že tako novorojenček videti tako bogi, pol pa da je še v prevelikih oblekicah, sem nakupila kar precej številke 56. Potem se je pa rodil 57 cm dolg dojenček... Vse je bilo premajhno... Še tisto, kar sem za v porodnišnico pripravila, ni bilo v redu. Potem sem pa možu dopovedovala v kateri omari na kateri polici je kakšen malo večji pajacek...

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem obsedena?
12.10.2004 17:46:01   
dory
welcome to the club....sama sem v nosecnosti mislila samo na svoje dete in studirala kaj kupiti, uredit...zmesalo se ti ne bo, brez skrbi;)..pac pa hormoncki delajo po svoje :)...

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem obsedena?
12.10.2004 18:02:12   
Lunca1
Ojla!

Prav danes sva z eno prijateljico letali po trgovinah, pa sem vidla ene par tolk luštnih cotk, ampak dragih pa tudi. Mene tud drugi mal nazaj držijo, sploh glede na to da sem zdaj brezposelna in da sva dobila kar nekaj cotk na posodo. Pa kaj ko so te v trgovini tko luštne:ups::)-

Lp Lunca

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem obsedena?
13.10.2004 9:19:22   
tiha
Draga moja, si čisto normalna bodoča mamica!
Meni se to dogaja že tretjič :)-:)-
Sem šla zadnjič nekaj nabavljat v Emporium in sem bila dva tedna potem še čisto nora, da ne govorim o tem, kako sem bila zblojena, ko sva z možekom kupila voziček v Celovcu (pa en kup cunj za tavelka dva, pa še v Toysu sva bila)..

Sicer imam za dojenčka veliko stvari od tavelikih mulčkov pa od nečakinje, ampak nekaj malenkosti bo še treba nakupit.
:sloncek::sloncek:

Lep dan (sem še vedno v službi in vsak dan se mi manj ljubi)...

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem obsedena?
13.10.2004 10:04:04   
Anonimen
Mene pa ta "obsedenost" še do sedaj ni minila. Kar kupujem in kupujem. Po mojem je pa to že kar malo odvinosti.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem obsedena?
13.10.2004 11:55:14   
jagoda12
:ups:Meni se tudi dogaja, da se zadnje čase zalotim, kako se strahotno sekiram, ker nimam še nič pripravljeno (tako v konkretni obliki- sicer pa: voziček je že ogledan, posteljica tudi, košek dobimo, del oblačilc dobimo, ze delom gremo v lov itd,) ampak zato, ker nimam vsega doma pokupčkanega mi je na momente precej grozno. Pa še stanovanje nama prenavljajo.
Joj.
Rok imam pa 4. marca. :nosecka:
Saj ko pride trenutek racionalnosti vem, da bo decembra stanovanje lepo, otroška sobica že skoraj pripravljena, otroške stvarce počasi na kupčku, ampka sedaj....
Saj je hecno, ampak tako je...

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sem obsedena?
13.10.2004 16:05:30   
leah
Tudi meneobčasno daje živčnost, pa imam rok v začetku januarja.Drug mesec dobim posteljico, komaj čakam,oblekce so zložene, ampak jih bo treba še,ostalo pa Via la Italia.priporočam vsem, ker je vse za pol cenej kot pri nqas.Me noben ne prepriča, da bi šla v kak Ariel ali baby center,kjer te totalno oberejo.V Italijo dobiš isto stvar za pol cene.Npr.najmodernejši voziček, ki je v Arielu in nasploh pri nas pb.110.000,00sit, je v Italiji 60.000,00sit,tako,da se splača glede vsega.
J

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?