Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 10:58:11
|
|
|
|
madela
|
Čisto tko na pamet:lahko je kriva vročina(toplota)otrok se spoti in je zaradi tega, lahko pa je res tudi alergija. Moj je tudi dobil take pikice po celem telesu,samo po obrazu ne in bilo jih je vedno več,posebej pri vzgibih,tam je imel kar vneto. Jaz bi na tvojem mestu počakala in če bo teh pikic vedno več je najbolje,da gresta k zdravniku. Moti me,ker zdravniki vedno kar rečejo alergija je in moraš otroka imet na strgogi dieti,potem pa se dostikrat pokaže,da ni nobene alergije. Upam,da se čimprej pozdravite in spodite te pikice vstran.
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 11:01:38
|
|
|
|
madela
|
Aja,pa če bi to bile ošpice ali katera teh otroških bolezni je prisotna vročina in otrok zgleda bolan,tako da to naj te ne skrbi. Lp
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 11:31:28
|
|
|
|
lunca77
|
Naš je imel takele pikice in je pediatrinja rekla, da so od viroze, skratka nič hudega in res je po treh dneh minilo. Ampak vseeno pojdite k zdravniku - za vsak slučaj, da ni kakšna otroška bolezen. lp lunca77
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 11:47:00
|
|
|
|
eya
|
Pri nas so bile tudi podobne pikice, sicer ne po podplatih, ampak za ušesi in po trebuščku in hrbtu. Jih je imel zaradi viroze. Če ne bodo kmalu zginile, bi jaz šla z njim do P-meni je rekla, da je pikice treba vedno pokazat.
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 13:20:08
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Če je alergija so pikice oz. vnetja obvezno v pregibih. Verjetno je bilo malemu vroče, ker takšne pikice so značilne za to. Če pa ne bodo izginile v par dnevih pa se pojdite res pokazat P.
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 13:43:45
|
|
|
|
babylove
|
Naš je imel iste pikice pri 6 mesecih. Prvi dan samo na podplatkih, naslednji dan povsod. Dobil je samo paracetamol za primer vročine in pikice so same izginile po nekaj dneh (cca 4 dni). Tudi na nobeni dieti ni bil.
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 12.4.2007 20:42:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Puncica moj otrok je imel enake pikice, s tem, da so se pojavile na dlaneh. So ga pa srbele, ker si je skoz drgnil dlani ob podlago, pa hlače, pa zelo mu je pasalo, če sem ga počohala. SEm mazala na začetku c Canestenom, ker sem mislila, da so glivice, pomagalo ni nič. Potem z Bepantenom in tudi nič. Enkrat so skoraj izginile, nato pa se spet pojavile. Potem so na dlaneh izginile in so se pojavile na hrbtni strani rok. Zdaj pa malo po trebuščku in po bedrih. Pediatrinja pravi, da je to od viroze. Res je, da je za par zdi od pojava pikic zbolel, vendar se to zdaj vleče že mesec dni in ni nič boljše. Ko so ga rokice srbele se m ga mazala s Fenistilom. Zdaj pa sem dobila Afloderm mazilo in sirup Claritine. Malo je boljše. JAz sicer ne verjamem, da je od viroze, naju je pa dala tudi na krvne teste, če je slučajno kakšna alergija. Pa tudi oblačila ga nisem preveč. Mogoče je pa vseeno virus , kaj pa vem. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 14.4.2007 13:24:03
|
|
|
|
TONČI.
|
Po moje je samo prevroče. Ima lahko čeveljčke, v katerih mu noga ne diha. Po trebuščku pa kakšno majčko, manj pa bo minilo. Če pa to ne pomaga, pa na pregled.
|
|
|
|
RE: Rdeče pikice po podplatih - kaj je to? 16.4.2007 13:37:52
|
|
|
|
puncica
|
Ne ni mu bilo prevroče, je pa res da baje je od viroze, je pa imel naslednji dan še po nogicah celih in mal po obrazu smo P vprašal kako pa kaj in so rekl da je viroza mu je pa po 3 dneh izginilo. Upam da je to to. Hvala vseeno vsem.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?