Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj vse mi raste na vrtu 11.4.2007 16:22:29
|
|
|
|
lex
|
Jaz bom letos bolj s flančkami sadila, ker bo moj trebuh za kaj drugega prevelik, ali pa ne bom imela časa
< Sporočilo je popravil katrin -- 11.4.2007 20:44:52 >
|
|
RE: Kaj vse mi raste na vrtu 12.4.2007 9:53:05
|
|
|
|
KIKI****
|
Kaj imate pa kaj ostale na vrtu ali še niste sadile? Ker je tako toplo (tudi zemlja se ne more več ohladiti da ne bi vzklilo mislim da je že kr zadnji čas za sajenje in saditev. Je pa kr suša na našem vrtu tako da vsakodnevno zalivamo.
|
|
|
|
RE: Kaj vse mi raste na vrtu 12.4.2007 14:07:04
|
|
|
|
Nasy
|
Jaz imam solatko posejano: korenček, petršilj, rukulo, cikorijo, rdečo peso,redkvice, sončnice, tagetes. Danes posadim še krompir, če bo vse po sreči in še kakšno rožico in visoki fižol za mejo pred radovednimi pogledi . Kmalu bo čas še za paradižnik, melancane, papriko..uf, škoda, da nimam malo večjega vrta, ampak v Lj je že to luksuz
< Sporočilo je popravil Nasy -- 12.4.2007 14:08:54 >
|
|
RE: Kaj vse mi raste na vrtu 12.4.2007 14:12:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem posadila krompir, čebulo. Posejala korenček,peteršilj, cvetačo, paradižnik, papriko Rožice vodenke, tagetes, turške nageljne in navadne Solato smo že enkrat jedli in presadila sem jo dva dni nazaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?