|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izračun OD
11.4.2007 13:27:45   
Anonimen
A je katera na strani CSD LJ Šiška poskusila informativni izračun otroških dokladov. Men izračuna več, kot imam na pogodbi in sem točno po teh zneskih šla kot jih imam na pogodbi.
Res me zanima, kako kaj vam izračuna, a izračuna, tko kot bi moralo biti. ker imam pritožbo na ministrstvu zaradi otroških in sem sedaj bolj pozorna, ker imam težave z našim CSD.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izračun OD
12.4.2007 20:00:31   
Anonimen
Pa naj si vsaj ena izračuna na strani CSD Šiška, da bom vedela na čem sem. Ali ta izračun drži ali ne????Saj vas je veliko, ki prejemate otroške a ne???
Prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo zdaj kak odgovor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 9:15:27   
lunca77
Men je čist točno izračunalo. Ne vem v čem je fora.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 9:22:25   
Rožica I
ČIPKA_ daj, prilepi njihovo stran! 

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 15:07:53   
Anonimen
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

Fora je v tem, da mi izračuna 50 eurov več, kot imam odločbo zato me pa zanima.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2007 16:52:15   
zverinca
da ni kkšna fora regres, al pa kej takegauser posted image

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2007 19:17:23   
Anonimen
Ne nobena fora ni ne regres ne karkoli druga, imam pač težave in koker sem napisala, imam tudi pritožbo na mininistrstvu in sedaj po novi odločbi sem si računala na tej strani in mi izračuna večji znesek, kot je na odločbi in zato me zanima, če to štima.
Se mi zdi, da me sedaj na našem CSD mal okrog vlečejo, sploh pa sedaj, ko vejo, da sem napisala pritožbo. Sem pa že dve leti nezaposlena in otroške imam še kar obračunane po plači, ko sem še bila zaposlena. Imam tri otroke in tole se mi kar pozna, se mi zdi, da ni vse tko kot bi moralo biti. Zato sem tudi napisala pritožbo, vendar odgovora iz ministrstva še nimam.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2007 3:43:33   
Rožica I
Pri meni je izračun tak kot na odločbi.

Probaj poklicat na kak drug CSD in jim (anonimno) povej za težavo. Jaz bi tudi klicala na ministrstvo, če predolgo ne odgovorijo; bi se pa prej, seveda, pozanimala za rok, ki ga imajo na razpolago.

Upam, da urediš zadevo čimprej!

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2007 7:40:41   
BAMBINA_
Čipka, tudi na CSD delajo ljudje in ljudje smo zmotljivi. Tako, da je čisto možno, da so napačno izračunali. Praviš, da si se že pritožila, torej si storila vse, lahko samo še čakaš. Hmm, pa mejčkano izven teme: OD je drugače kratica za osebni dohodek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?