|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poreč - Červar
11.4.2007 11:24:32   
Karina&Laura
Živjo,

mi lahko prosim kdo napiše kako je v Červarju, kakšna je obala za majhnega otroka, je kaj sence, ali se tam kaj dogaja, mogoče če kdo ve za kak dober apartma v bližini obale, vse informacije bodo dobrodošle. Hvala že vnaprej
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poreč - Červar
11.4.2007 11:38:01   
Anonimen
Hm, Červar, ravno se poskušam spomnit kako je na plaži... namreč hodim veliko  v Červar, samo smo v večini na čolnu!

Sicer je v sezeni bolj umirjeno, tam je par gostilnic, par barčkov to je pa to. No pa enih par pekarn in ena trgovina. Je umirjeno in je super za majhnega otročka. Tako se lahko odpeljete v Poreč in je tam ludnica!

Sama plaža -  so kamenčki na nekaterih delih, ostalo je pač kamenje, skal ni.
Senca - hm, je senca, so drevesa, borovci in je možno poležavat pod borovci, na sami plaži pa ni take senčke, obvezno senčnik!
Za otročke - imajo ponavadi "ringelšpil" in na trgu (center dogajanja) so avtomobilčki (tisti na akumulator)
Žal ne vem za noben app

Se pravi, če želita bolj umirjeno zadevo je to idealno!

(odgovor članu Karina&Laura)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 12:24:34   
Tonchka
Mi smo bili tam že ene parkrat, letos sicer gremo drugam, ampak meni se v Červarju niti ni zdelo tako slabo. Plaža je kar v redu, sence je dosti, plaža so drobni kamenčki, nekaj tudi skalovja, so trgovine, lokali, za otroke kot je že ena omenila oddajajo avtomobile na akumulator pa še kaj bi se našlo. Na plaži lahko kupiš sladoled, fast food hrano, sta dva lokalčka, za app pa ne bi vedla. Mi nismo bili čist ob vodi, je pa ta app že zaseden do septembra. Malo pobrskaj po netu ali pa po Salamonovem oglasniku.

Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 16:49:45   
kobacaj

Ojla!

Moja mami ima apartma v Červarju, zato smo večkrat tam na morju. Za oddajo, bi jo pa mogla vprašati, ker do sedaj ga ni še nič odddajala. Kateri termin bi pa vi šli in za koliko oseb, ker je apartma zelo majhen? Červar je zelo majhen kraj, bolj umirjen, zvečer se bolj malo dogaja, če želiš kaj več družabnih dogodkov je potrebno iti v Poreč, ki pa je približno 5 minut vožnje stran z avtom. Plaža je drugače kar v redu, malo peščena in malo trave, imaš kar nekaj senčke in je primerno za otroke (plaža je manjša). Je pa bolj malo sprehajalnih poti (jaz sem navajena na dolge sprehode na morju), nekaj trgovin, gostiln, na plaži pa sta dva kafiča, kjer prodajajo hrano in pijačo. Kot so ti že povedale so avtomobilčki na akumulator vsako leto. Jaz se ponavadi kakšen dan kopam v Červarju (ko se mi ne da z avtom nikamor), kakšen dan pa se odpeljem v Poreč v Zeleno Laguno, kjer je večja plaža, vodni športi, namizni tenis, mini golf in se vedno nekaj dogaja.

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2007 9:45:28   
KODA
Lahko si prebereš še tukaj
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1028619&mpage=1&key=��

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?