|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paketi za dojenčka
11.4.2007 10:17:34   
barby113
Pozdravljene,

Vsak dojenček ki se rodi dobi paket (od države), ki ga izberejo starši. Zanima me vaše mnenje o izdelkih v teh paketih. A se bolj splača vzet paket ali denar in kakšna je kaj kakovost izdelkov v paketu.

L.P.

Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paketi za dojenčka
11.4.2007 10:20:32   
CUKRČEK
Jaz sem 1. vzela paket s stolčkom trip trap. PA sem zadovoljna. Če si pa fin in hočeš vse od oh in ah firm , potem je pa res boljši denar. Sedaj v drrugo bom za dvojčke vzela denar, ker imam opreme in cunj celi goro in bi bilo res bedasto še dodatno cunjce pripeljat k hiši.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2007 10:21:18   
lunca2
Lep pozdrav!

Midva z user posted image bova vzela kar denar, ker večino  stvari že imava tako da se nama ne splača vzeti paketa. Kupiti morava le še nekaj oblekc.Nekatere pravijo, da so paketi vredu spet druge ne. Čisto odvisno od posameznika. Meni se drugače zdijo čisto vredu, če še nimaš ničesar. Odvisno pa je res ker nekateri želijo imeti ne vem kakšne firme opreme in cotk. Nama z user posted image je drugače to vseeno. Ker tako ali tako plačaš samo firmo.

Če vzameš denar vem, da je 250,26 € (včasih 59.972,31 sit)user posted image

< Sporočilo je popravil lunca2 -- 11.4.2007 10:23:17 >

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2007 10:31:55   
BaByGiRl
Jaz sem tudi vzela denar, obaX. Kupiš vsaj kar ti je res všeč.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2007 11:11:57   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

Jaz sem tudi vzela denar, obaX. Kupiš vsaj kar ti je res všeč.

Se čisto strinjam s tabo!user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2007 11:39:37   
Mateja82
Prvič sem vzela denar, pa tudi v drugo ga bom. Rajši kupim tisto kar mi je všeč in  kar potrebujem.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2007 12:43:32   
soncek.djukelica
kaj pa je v paketih?user posted image
hvala user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2007 12:56:53   
HHH
http://www.novorojencek.com/

Evo seznam paketov

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2007 12:57:02   
lunca2
Tole sem našla na CSD:
http://http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/pomocObRojstvuOtroka.asp

Tukaj je pa prikazano še v slikcah:
http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2007 13:18:38   
eya
Mi smo vzeli sicer denar, se mi pa tudi ta paket s stolčkom zdi fajn.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2007 13:20:30   
N _ B
1. denar, ker sva imela že vse nabavljeno (paket oz. denar dobiš kakšen mesec pred PDP)
2. vzela bova denar, ker imava veliko od prve user posted image

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2007 21:24:15   
Anonimen
Midva bova tudi vzela denar.

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.4.2007 11:10:51   
Putka
Ravno prejšnji teden je v babiški šoli razlagala, da z aprilom/majem ne bo več teh paketov, ker firmi ki jih sestavlja poteče pogodba. Pakete bodo spet prenovili, ker so se nekatere zadeve obnesle (stolček, štorklja), voziček pa ne. In da samo 10% družin vzame paker, ostali denar.

Kot sem že nekje napisala, Tripp-Trapp stolček od Stokkeja (je tudi v paketu) dobiš v BC za 112€, poljubno barvo, pa še ti ostane € za kaj drugega.

Jaz sem ravno včeraj denar dobila nakazan, pa sem vse in še več zapravilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2009 12:29:10   
Anonimen
Bi se kar tukaj pridružila... pri prvem otroku sem vzela denar, sedaj pa razmišljam, da bi vzela paket - tisti ki si ga sam sestaviš. vzela bi pa tudi stolček. sem ga gledala v BC, je od stokkeja okrog 150 eur, tukaj pa je cena 31 eur. je pa res da ne vem, če je v paketu res original stokke.

Ima katera mamica ta stolček iz paketa in kako je zadovoljna z njim. cotke mi pa tudi prav pridejo, ker sem imela prvič full izposojenega, sedaj pa to ni več možno in mi manjka ta malih številk, pa še spol otroka bo drug

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2009 13:19:36   
Muca83
Uff si staro temo na plan potegnila user posted image No, saj paketi so vedno aktualni.

Meni se zdi idealno, da pri podjetju Recinko (http://www.recinko.si) naročiš kar želiš imeti in plačaš z denarjem, saj so cene ISTE kot v paketu. Od države pa vzameš denar. No, tako sem jaz naredila, ker potem nisi omejen, da moraš celoten znesek tukaj porabiti. Od katerega proizvajalca je stolček pa lahko tudi na Recinko vprašaš.

Sicer sem pa jaz pri njih naročila posteljico, previjalno in lupinico. Sem kar fino presegla znesek, ki ga da država, ampak vseeno vse dobila po skrajno ugodni ceni user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2009 13:54:26   
Anonimen
ja, tema je res stara in vedno aktualna, kot praviš
Mah sedaj sem v drugo noseča, pa sem si rekla, da se malo pozanimam na forumu - v prvo sem samo brala, sedj bom pa še malo firbcalauser posted image

hvala za info

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2009 21:46:58   
meta21
Jaz sem naredila isto kot muca83. Vzela denar in kupila pri recinko.si samo tisto kar sem res rabila. Tisti e-paket se mi zdi bedarija, ker moraš do centa porabit ves denar in potem naročaš stvari, ki jih sploh ne rabiš. Moj nasvet: vzemi denar in naroči pri recinko.si. Jaz sem vzela posteljco, jogi, banjico s podstavkom, trip trap (ki ni stokke), brisače, plenice... pa sem super zadovoljna s cenami, kvaliteto, dostavo (še po telefonu sem si lahko barvo banjice izbrala)

< Sporočilo je popravil meta21 -- 17.7.2009 21:47:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2009 23:40:53   
Muca83
Ja za barvo se tudi zmeni, če boš naročala. Jaz sem kar po mailu poslala, če imajo na zalogi izdelek v željeni barvi. Lupinco so imeli zadnjo v tisti barvi in so mi jo pošparali en dan user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.